Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mire való az internet, mit...

Mire való az internet, mit szoktatok csinálni rajta?

Figyelt kérdés

2021. febr. 1. 15:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%

Mire való az internet?

Hát ezzel szokjuk kitámasztni a kertajtót, meer különben kigyön a kismalac oszt elbitangol.

2021. febr. 1. 16:00
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ügyintézés:

[link]

[link]

többek között

2021. febr. 1. 16:03
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Az internet a világ legnagyobb találmánya. Itt bármi lehetsz és bármit megtehetsz. Ha drogot, fegyvert akarsz venni, megteheted a neten. Ha kikapcsolódásra vágysz, azt itt megtalálod. Pénzt szeretnél keresni? Semmi gond, a legjövedelmezőbb vállalkozások az internetet használják ki. Röviden: BÁRMIT megtehetsz.
2021. febr. 1. 16:05
 14/25 A kérdező kommentje:
Hát azért szerintem a való életben jobban ki lehet kapcsolódni
2021. febr. 1. 16:09
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Az internet kényelmesebbé teszi a mindennapokat, de nem tanít meg ÉLNI! Élni nem lehet face-n, google-n és egyebeken keresztül. Minthogy sem közösségi profiljaim, sem okostelefonom, s emellett nem vagyok kommersz zenekedvelő sem, nálam a digitális világ leginkább egy komplex életcél megvalósításának eszköze. Mondhatjuk úgy, hogy munkaeszköz, de a munka és a hivatás sokszor nem ugyanaz, a hivatás több.

Kérdésre válaszolva 60-70%-ban erre használom a net világát, s csak a maradék a szórakozás és RW ügyködés.

2021. febr. 1. 16:13
 16/25 anonim ***** válasza:
2021 van, mihez nem kell internet?
2021. febr. 1. 16:15
 17/25 anonim ***** válasza:
34%

15

Ez eddig így volt, de szerintem a jövőben sokkal nagyobb szerepe lesz az életünkben. Te is így gondolod?

2021. febr. 1. 16:15
 18/25 anonim ***** válasza:
30%

17

Nem. Automatizálni akarják az ember minden mozzanatát, s lassan már a levegővétel is okos lesz, gépen keresztül. Egy ideig még menni fog (sztem) ez a fene nagy digitalizáció, de egy idő múlva rá fognak ébredni, ami már ma is nyilvánvaló:

maga az ember buta lett, kényelmes, mert semmit nem kell megcsinálni, megtanulnia. Lassan egyedül már a wc-re találnak ki. Az emberiség ostoba, felelőtlen. Én vallom azt, hogy vagy a telefonod az okos, vagy te. A kettő együtt nem megy!

2021. febr. 1. 16:23
 19/25 anonim ***** válasza:
23%
Tehát egy okos ember nem használhat okostelefont?
2021. febr. 1. 16:28
 20/25 anonim ***** válasza:
23%

Én is jobban ki tudok kapcsolódni az interneten kívül, de sok dologban nagy segítség még ezen a téren is az internet, időt tudok nyerni vele.

Pl. ha el akarok utazni vonattal valahova, akkor a vonatjegy miatt nem kell a pénztár előtt sorbaállni, mert meg tudom vásárolni interneten keresztül a jegyet akár mobiltelefon segítségével ott helyben az állomáson, amikor kiértem. Ha nem helyjegyes vonattal utazok, nem kell túlságosan megszervezni az intulást és stresszelni amiatt, hogy ne legyen fennakadás a vasútállomásig mondjuk a busz útvonalán, hanem akkor is megvehetem a jegyet, amikor kiértem az állomásra, és látom, hogy melyik vonatot fogom elérni.

Én szeretek teljesítménytúrázni, rengeteg ilyen esemény van az interneten, csak győzd eldönteni, hogy melyikre ne menj el.

Szeretek könyvet olvasni, de az árak nem egyformák, az internet ebben is segít, hogy megnézhetem, hogy ugyanaz hol mennyibe kerül + kell-e kalkulálnom szállítási költséggel, vagy van olyan bolt, ahol át tudom ingyenesen venni.

2021. febr. 1. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!