Volt olyan hogy nagyon mérges voltál arra akitől valamilyen betegséget elkaptál?
Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 14:47
11/13 anonim válasza:
bocsi, de nálad ez valamilyen fétis?
12/13 anonim válasza:
Sógornőmék többször jöttek hozzánk betegen. Volt, hogy hányós-hasmenős, volt, hogy lázas betegséget kaptunk el tőlük, és mivel külön szervezést igényel, hogy ki maradjon itthon a beteg gyerekekkel, így nekünk ez elég bosszantó volt. Többször is sértődésig fajult mire megértették/elfogadták, hogy ne találkozzunk, ha ők vagy mi betegek vagyunk.
13/13 anonim válasza:
kb 10 éve anyukámnál családi összejövetel volt és mindenkit lefertőzött gyomor influenzával.
3 napig tartott,de valami pokoli kín volt.
magas láz,olyan erős hasfájás,hogy összegörnyedve tudtam csak feküdni és egyszerre hánytam és fostam visszatarthatatlanul.
na akkor nagyon mérges voltam rá,de persze nem tehetett róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!