Pofátlanság lenne szólni neki hogy fele annyi áron hirdetik ezeket hátha meggondolja magát?
2. Na jó, de milyen idióta már az ilyen. Gondolj már bele
3. Nem mondok semmi ilyet. Csak belinkelem az olcsót hogy lássa miért nem kell az övé.
Veszítenivalód nincs.
Nyilván kérdés mi az a termék, mert mondjuk egy processzort +100 Forint elpostázni. Míg egy kanapéért elmenni az ország másik végébe sokba kerül.
Én volt, hogy nyíltan leírtam, mennyibe kerülne a másik termék szállítással, és mondtam egy árat, hogy mennyiért vinném el. Volt aki ideadta volt aki nem.
Nyilván a közlésmód sem mindegy, hogy normálisan kérdezed meg, vagy csak bedobsz egy linket, hogy "más ennyiért adja".
Nem hívnám idiótának, így működik a piac. Lehet hogy az ő terméke túlárazott, majd ha nem jelentkezik rá vevő, akkor kénytelen lesz olcsóbban adni. Előbb-utóbb csak ráeszmél, ha nem veszi meg senki, hogy túl drágán adja.
Ha jófej, akkor lehet tudsz vele egy minimálisat alkudni, de csak akkor ha irányárként írta ki az árat. ;)
5. Pontosan
6. Juj de karót nyelt itt vki 😱😜
Igen, pofátlanság, mert az ő cucca, annyiért árulja, amennyiért gondolja.
Amúgy felesleges is.
(Nekem is van ilyen ismerősöm, igaz, hogy csak porosodik otthon a cucca, de úgy van vele, "talán jó lesz még egyszer", így nem akarja "mindenáron" eladni.)
Te írtad ki ezt a kérdést is, kérdező...? :-DDD
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!