Szoktatok az interneten kommenteket olvasni. Csak szerintem nagyon viccesek, ahogy az emberek össze tudnak veszni?
Amíg nem érint téged a téma közvetlenül, vagy nincs kifejezetten véleményed róla, addig nem nehéz mások acsarkodásán nevetgélni, azonban kíváncsi vagyok, ha számodra érzelmileg nem semleges téma lenne terítéken, akkor vajon miképp viselkednél.
Nem tudom, van-e párod, de ha van, mit szólnál, ha leszólná egy réteg az olyan típusú pasikat/csajokat, mint a párod? Vagy a szakmád, a munkád, a családod, az életcélod stb.
Ha majd lesz ilyen téma, és akkor is csak nevetgélsz azon, ki hogy veszekszik, akkor azt mondom, rendben; de ilyenkor nagyon nehéz kontrollálni magad, hogy ne helyezkedj bele túlzottan is a vitába.
Kéretik a fenti sorokat számításba venni...
Ettől függetlenül persze vannak semmitmondó témák, amiken összezördülnek, ezt nem tagadom...
Persze :D
Jó példa: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..
Szépen egymásnak ugranak idővek szinte mindig.
Én is imádom. Ide is azért járok. De facebookon is, egy csomószor a hírt magát el sem olvasom (pláne ilyen női magazinos cikkeknél), csak rögtön megyek a kommentekre. De én pl értékeléseket is szeretek csak úgy olvasni éttermekről, szállodákról. Mindig viccesek.
Viszont én csak külső megfigyelő szoktam lenni, gyk-n kívül soha nem írok sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!