Csak én féltem régen az RTL Klub arculatától?
Figyelt kérdés
Most nagyon ki fogtok röhögni, de az van hogy ugye anno volt az RTL-nek az az arculata mikor van egy terem ahol adott emberek vannak és egy óriási kék szem figyeli a történéseket a falról. Ekkor lehettem kb 5 éves. Esküszöm valahogy nagyon féltem ettől az arculattól, olyan creepy volt nekem kicsinek az a nagy kék szem😂2021. jan. 30. 21:39
1/12 anonim válasza:
Az RTL a legnagyobb szennycsatorna.
2/12 anonim válasza:
Való igaz. Egy tök kedves dallam megy, a mindentlátó szem hirtelen jön, és egy női hang suttogva mondja: "RTL Klub". Én ezt akkor alig 10 éves kisgyerekként úgy értettem a suttogás miatt: "Elítéllek...". Szóval nekem is hátborzongató volt. Voltak belőle óriásplakátok is a Zámbó Jimmy meg a Vágó röhögő/vigyorgó fejével, azon meg az volt a mottó alul a mindent látó szemnél: "Mindenki minket néz". Olyan volt, mintha az RTL figyelne minket. De én már akkor is csak a délutáni Rajzfilm Klub miatt néztem a Sailor Moon meg a Dragonball Z miatt. 😁
3/12 anonim válasza:
Valami félelmetes rajzfilm is volt, valami szellem is volt benne erre emlékszem. Nagyon féltem tőle, nem mertem wc re se menni. Nem normálisak ezek. De még nagyon kicsi voltam.
5/12 anonim válasza:
Nem az rtl-en ment, de most jöttem rá, h régen volt olyan. Ese, h 3 jóbarát és jerry. :'DDDDDD
6/12 anonim válasza:
Ami bennem nagyon megragadt az az amikor bejelentették Zámbó Jimmy halálát az RTL híradóba, ha jól rémlik Erős Antónia mondta be a hírt amikor néztem. A durva az, hogy akkor csak 4 éves voltam, nemigazán tudtam mi az a halál...
Pedig nem voltam Zámbó Jimmy rajongó, sőt ránézésre kifejezetten félelmetesnek találtam őt.
24/f
7/12 anonim válasza:
Húú én mindig akkor kezdtem el félni, mikor műsorszünet volt egy-egy szabályszegés miatt és jött az a fekete háttér fehér felirattal.. olyan nyomasztó volt gyerekként.
8/12 anonim válasza:
Mondjuk én nem értem, hogy lehet híradót nézni, mikor ott van egy kisgyerek. Nem normálisak a szülők, komolyan mondom! 7 éves a lányom, de sose nézünk előtte híradót.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozott le mindenkit,én mindenkinek zöldet nyomtam. (kivéve 1-2 választ de azoknál se nyomtam pirosat :/)
2021. jan. 31. 07:49
10/12 A kérdező kommentje:
#8 huhh nálunk minden este (szüleim nagyszüleimmel) leült az egész család a kanapéra megnézni a híradót. Való igaz velem sosem "tyütyüjkemütyüjkéztek"😅 Kérdeztem valamit,elmondták úgy ahogy van és kész. Emlékszem hogy 5-6 évesen már tisztába voltam a halál fogalmával. De végülis nagyon jó gyerekkorom volt annak ellenére, hogy sosem hittem azt hogy a világ vattacukorból,szivárványból,meg unikornisokból áll,hanem 7-8 évesen is tisztába voltam vele hogy a világban vannak akik lopnak csalnak hazudnak gyilkolnak. Egyébként nagyon is jó gyerekkorom volt, és utólag hálás vagyok ezért, mert nem szálltam volna be soha a fekete furgonba, amiért a bácsi azt mondta hogy sok cukorkája van otthon, mert mindennek ismertem az árnyoldalát⚡
2021. jan. 31. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!