Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Masnak is vegtelenul elege...

Masnak is vegtelenul elege van mar a TikTok/Reddit/Twitteres “zoomer”, incel kulturabol?

Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 12:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%

28 vagyok ugyan, de se instám nincs, se tiktokom.

Twittert se használok. A másik nem tudom mi amit írtál. Reddit vagy a zoomer. Néha a Facebook feldob egy egy ilyen tiktokos összeállítást, de már agybajt kapok tőlük. Ki is kapcsolom. Nem tudok azonosulni ezekkel az alkalmazásokkal.

Nem is akarok. 😅 Szerencsére nem akadtam még ilyen tiktok meg insta mániás emberekkel. Amit mondjuk furcsállok. De szerencsém volt eddig. 🙄

2021. jan. 30. 14:15
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

#11: A Redditet én érdekesnek találtam, mert sokféle témakörnek van saját fórumja, és egy regisztrációval az összeshez tudsz kérdéseket kiírni vagy böngészni

De ha a kérdező arra gondolt ami "humorként" mehet ott, vagy esetleg hírforrásként, akkor számíthat rá az ember hogy a Redditet is cenzúrázzák sok dologgal kapcsolatban, meg ott is rengeteg idióta van aki nem veszi komolyan a dolgokat

Apropó, nekem ez tűnik fel a fiatalokban hogy valami nagyon mélyen bántja őket, és emiatt lehetnek ilyen felületes tartalmak manapság mint a seggrázás meg a többi, de rengeteg "fekete humor" is előkerült ami lehet nekik vicces, de nekem csak önsajnáltatásnak tűnik ahelyett hogy valami értelmesebb dologgal ismerkednének

Szerencsére nekem nem "kell" ezzel a generációval találkoznom napi rutin során, akivel meg igen, ők rendes és tisztelettudó fiataloknak tűntek, ezért nem is zavar: Remélem felnőnek majd ők is egyszer, és sikerül egy jobb irány felé terelni az emberiséget

2021. jan. 30. 14:31
 13/25 anonim ***** válasza:
94%

Valaki elmondana mirol van szo? En 23 vagyok, de fogalmam sincs, hogy ez mi most. Ezeket a fogalmakat eletemben nem hallottam. Tudom, mi az a TikTok meg Reddit es tarsai, csak azt nem ertem mirol van szo, mert nem nezem ezeket.

Ahhoz viszont hozza tudok szolni, hogy valoban elment egy rendkivul eroltetett iranyba ez a "fogadj el mindenkit" elv. En eleg liberalisnak tartom magam ilyen teren, meg az iszlam kulturat is kepes vagyok elfogadni amennyiben az illeto normalis keretek kozott gyakorolja, de ez az Uncle Ben's botrany is peldaul kiakasztott. Senkinek nem a feketek megalazasa a celja egy kva uveg szosz megvasarlasaval. En peldaul egeszen idaig nem is tudtam, hogy ez serto a feketekre nezve. Egyebkent sok tapasztalat alapjan (beszamolok, szemelyes tapasztalat) a feketek peldaul sokkal rasszistabbak tudnak lenni. Ha feketekent betevedsz egy javareszt feher negyedbe, kicsi esellyel fognak kirabolni, megverni, forditva ez viszont mar egyaltalan nem mondhato el ilyen biztos allitaskent. Az azsiai nepek is baromi rasszistak peldaul, arrol miert nem szol vilagbotrany, vagy a koreai kulturaban olyannyiszor igenybevett plasztika miert nem jelent olyan problemat, mint ha egy feher no csinalja? A duci vs karcsu testtel kapcsolatban is kezdik tultolni szerintem is, mondom ezt eppen tulsuly leadasan dolgozo fiatalkent. Ez az egyenjogusagert folytatott harc mar lassan tobb vert, lelki serulest kovetel, mint amennyit hasznal. Csak jobban egymasnak uszitotta az embereket.

2021. jan. 30. 15:04
 14/25 anonim ***** válasza:
62%

13

Beszélsz idegen nyelvet? Angolt? Ha beszélsz kommunikáció szinten angolul, akkor ki fog tárulni előtted a világ, amiről mi is társalgunk most. Igazából az a lényeg, hogy amint meglátod, hogy miken, és milyen típusú és mélységű "viták" mennek nyugaton, a segglyukad is össze fog szorulni, mert annyira távol áll a józanésztől minden ilyen hasonló dolog mostanában.

2021. jan. 30. 16:23
 15/25 anonim ***** válasza:
40%
Engem nem zavar, mert én tőzsgyökeres tagja vagyok ennek a kultúrának, én ebben élem a mindennapjaim :D
2021. jan. 30. 16:26
 16/25 anonim ***** válasza:
93%

15

és nem zavar, hogy mindenki buta / debil / hülye körülötted?

2021. jan. 30. 16:29
 17/25 anonim ***** válasza:
75%

Amúgy meg:

Reddit: egy közösségi média, amin mindennek ami létezik, van egy aloldala.

Zoomer: a Z generációs gyerekek

Incel: Önkéntes cölibátusban élő ember, saját hibáján kívül nincs barátnője

2021. jan. 30. 16:30
 18/25 anonim ***** válasza:
47%
#16 miért lenne az? :)
2021. jan. 30. 16:31
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Egyikre se vagyok regisztrálva, így voilá elegem sincs belőlük, szimplán nem érdekelnek.
2021. jan. 30. 16:49
 20/25 anonim ***** válasza:
76%
Nincs. Parhuzamos vilagban elunk. Soha nem futok belejuk. Ilyen egyszeru.
2021. jan. 30. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!