Ki az a George?
nem. ez a genderpropaganda. george ha van szemed látod hogy egy NŐ, aki férfiként él. és george.
lesz a kampánynak egy folytatása, Alice aki meg egy férfi és nőként él.
Broáf!
Erőszakkal nyomják le az emberek torkán a devianciakultuszt. :(
"A célját elérte a reklám"
mit ért el? én azt se tudtam eddig a pillanatig hogy az erste áll mögötte. most hogy tudom ugyanúgy magasról szarom le ahogy eddig.
szerintem tipikusan mint a "belef.ngani a nullás lisztbe"... :-D
Avagy mint mikor az előkelő vendégségben a kisgyerek bemegy a kör közepébe, és "pisi-kaki" -t kiabál - hogy rá figyeljenek. :-)))))
Hát nem azért nevezték el George-nak, mert Soros. Dolgoztam az Ersténél, a Geroge névre hallgató netbank felület már jóval előttünk be volt vezetve Ausztriában, már a Sorosozás előtt, amikor az Ersténél dolgoztam, votl egy csapat, akik a hazai rendszerekkel való integrálásán dolgozott.
Minden projektnek szokott lenni belső neve, más cégnél találkoztam már Cartman-el, Batman-el, meg jópár ilyen névvel. Fogalmam nincs, hogy a George honnan jön, és miért lett kifelé is a szoftver neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!