Milyen a jövőképetek?Hány évesen?
Vannak céljaim, tudom mivel szeretnék foglalkozni egész életemben, sok értékes ember vesz körül, jelenleg azt gondolom, hogy boldog, illetve eredményes jövő ele tekinthetek!
ha ezt a kérdést két évvel ezelőtt láttam volna, nem tudtam volna rá ilyen pozitív választ adni. 22/l
Szakmai és magánéleti kiteljesedés. Család, amire sok időt tudok rászánni.
Csak a lehetőség kell és onnantól megoldom.
27F
1. Lehetőség:
Programozó egy cégnél. (Hogy milyen azt nem tudom)
2. Valamilyen irodai munkás
Ezt kb 25 éves koromra képzelem
Most 16 éves vagyok
Elnézve a jelen lehetőségeket és az országot, abszolút negatív
35
Kaptatok ti is reklámüzenetet mézeshabcsókszöveggel egy bizonyos FeelingMoreOff-tól?
Ha igen, jelentsétek, balekokat toboroz piramisjátékba.
Piramisjáték = Ponzi-sémának is nevezik. Egy fenntarthatatlan üzletstruktúra, ami csodaváróknak ígér gyorsan sok pénzt munka nélkül. A vége mindig bukás.
Realisztikusan? Nincs jövőképem. Ha teljesen objektívan állok hozzá akkor legkorábban pár hónap múlva de legkésőbb valahol 30 környékén felakasztom magam.
Pozitív és ideális jövőkép: Befejezem az egyetemet, felvesznek 0 tudással valami szupercéghez Nyugat-Európában vagy USA-ban és milliókat fogok keresni naponta. (Erre 0,0000000000000000001% az esély de lehet kevesebb).
Ez van. Gyenge vagyok, nyámnyila és nincs kedvem minimálbért keresni 60 évig, mint az emberek 99,99%-a és egy szürke életet leélni. Viszont tanulni sincs kedvem meg erőt befektetnem. Paradox világkép -> megérdemlem a sorsom, hogy öngyilkos legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!