Szegedre kel eljutnom majd hogy zajlik egy át szállás egy vonatnál? Nyiregy az indulo allomasom
Szerintem az téritet ki hogy van olyan is hogy busszal lehet tovább menni .
A legegyszerűbb Nyíregyháza,Cegléd,Cegléd átszállás és Szeged . Ilyet keres ..
Beírod, hogy honnan: Nyíregyháza, hova:Szeged. Aztán olyat válassz ki ahol 1 átszállás van: Cegléden. De ha nem bízol ebben a rendszerben, akkor vegyél jegyet az állomáson a kasszánál.
Ha leszálltál a nyíregyházi vonatról Cegléden, keresd a"Szeged" feliratú elektronikus táblát. Szerintem minden vágányhoz ki van téve ilyen, amely mutatja, hogy merre tart a vonat. Amúgy vagy a 3-as, vagy az 5-ös vágány (esetleg 6-os) szokott lenni, de tájékozódj alaposan ha ott vagy.
Ha valaki nem szallt meg at vonaton, annak igen frusztralo lehet. Megertem a kerdezot. Aztan megoldja az elso alkalmat, es rajon, hogy minden oke :)
A kerdesre a valasz: Cegleden kell atszallni. Amikor utoljara mentem ezen a vonalon, par perc atszallasi ido volt, igy a szomszedos vaganyrol indult a vonat. Par perces kesest bevart.
Kerdezo, ha nagyon aggodsz, a kalauzt is megkerdezheted, hogy melyik vaganyrol indul.
Jo utat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!