Mik a legkártékonyabb tevékenységek, amikkel jelentősen megrövidíthetném az életem?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan soknak tartom ezt a 70-80 évet, amit le kell szenvednem. Hogy vagy mivel tudnám ezt jelentősen megrövidíteni? Mik a leghatékonyabb tippek. Olyanokat várok amik 20-30 de akár 40 évvel is megrövidítenék az életem.
Nem akarok öngyi lenni, mert az rossz karmát von maga után. Lehet hogy itt ragadnék szellemként örökre, ki tudja...
20/L
2021. jan. 25. 15:47
11/20 anonim válasza:
Egyébként miért szenvedés az életed ennyire?
12/20 anonim válasza:
10-es! Most már engem is érdekelne, hogyan tudnám magam minél gyorsabban megölni
13/20 anonim válasza:
pl sziklamászás, az még szép is
14/20 anonim válasza:
Állandó stressz, szorongás, kevés alvás, szar étkezés --> felboruló hormonháztartás, pajzsmirigyproblémák, cukorbetegség, PCOS. Fogékonyabb leszel más betegségekre is. You can thank me later.
15/20 anonim válasza:
Így van drog, alkohol töménytelen mennyiségben. Hamar kicsinál.
16/20 anonim válasza:
Jó úton haladsz ha az életre szenvedésként tekintesz.
Ettől rombolóbb dolgot nem tudok elképzelni.
Remélem ez egy ideiglenes állapot és egyszer eljön az idő amikor átértékeled álláspontodat. :)
18/20 anonim válasza:
Inkább találj valamit amiért érdemes.
19/20 anonim válasza:
Mondjuk varrhatnál magadnak azbesztből "védőmaszkot" és ha dohányzol, a cigarettát is azon keresztül szívod el hármasával.
Vicceltem!
20/20 anonim válasza:
Elég érdekes, hogy amíg mások az életükért küzdenek nap mint nap, te csak úgy el akarod dobni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!