Hatalmas szükségem lenne egy kis pénzre. Miből szerezhetnék pár nap alatt?
Figyelt kérdés
Orvosra kellene a pénz nem hülyeségekre. Miből szerezhetnék pénzt? Diák vagyok még, szüleimnek van elég kiadása, nem merem nekik mondani. Munkát a környéken csak hosszú távra adnak2021. jan. 24. 23:03
1/26 anonim válasza:
Orvosi ellátást kapsz ingyen ha diák vagy.
2/26 III. A nagy károly válasza:
Magyarorszégon az orvosi ellátás ingyenes. Ha gyógyszert szeretnél venni és nem szeretnél a szüleidtől rá pénzt kérni akkor vállalj alkalmi munkát. A neten van rengeteg diákmunkás szövetség akik biztos tudnak ajánlani vmit
3/26 anonim válasza:
Mond el a szüleidnek azért vannak hogy ezeket fedezzék ez az ő dolguk!
4/26 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám. Orvosi ellátást kapsz, ha nem szépészeti beavatkozás. Viszont ha az, attól függ mi az. Bizonyos dolgokat támogat a TB. De kifejezetten szépészeti műtéteket semmi esetben sem.
Dolgozhatsz, de amire összejon a pénz, addig hatalmas türelemre lesz szükséged.
5/26 anonim válasza:
Kérlek nehogy azt mondd, hogy át akarod magad operáltatni! 😟
6/26 anonim válasza:
Pár nap alatt maximum kölcsönnel lehet
Hacsak nincs akkora malacod, hogy nyersz egy kaparóssal ötmilliót
7/26 anonim válasza:
Az orvosi ellátás ingyenes. Szóval nem igazán értem mire kellene a pénz. Egyébként az eseményutáni 8000 forint, és ha lenne egy cseppnyi eszed a fiúval fizettetnéd ki.
9/26 anonim válasza:
Plazmát kiskorúként nem adhat, amúgy sem egészséges.
10/26 anonim válasza:
Hol írja hogy át akarja magát műtetni ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!