Miért nincs akkora szülési hajlandóság manapság a nők körében, mint régen?
Figyelt kérdés
Régen teljesen természetes volt, hogy megvolt minden félnek a normális szerepe: az apa dolgozott, biztosította a családnak a megélhetést, az anya pedig otthon főzött-sütött-takarított és a gyerekekkel együtt volt. Manapság egy számomra korcs életvitel lett a jellemző, ahol a nők mindenféle hülye kifogás miatt nem vállalnak huszonéves korukban gyereket, amikor még a legtermékenyebbek és a gyerek a legjobbkor születhetnek. Miért van ez?2021. jan. 24. 12:04
11/17 anonim válasza:
Jaj bocs, nem 7-es voltam, hanem 6 :D
12/17 anonim válasza:
A kerdesfelteves helytelen.
Egyrészt régen nem nagyon volt választás. Most van és az emberek egyre nagyobb része dönt úgy, hogy nem szeretne gyereket.
Az előző generáció vajon milyen példával járt előttük, ha nem akarják továbbvinni a mintát? Az én anyám is egyik oldalrol sírt, hogy egyik lánya se akar unokát szülni neki, a másik oldalon pedig ecsetelgette, hogy ő aztán végre tehermentesul a gyereknevelés alól, és az unokák már nem az ő feladata (nincs transzgeneracios segítség).
Harmadrészt: a nők férfiakkal vállalnak gyereket, tehát a helyes kerdes: miért nem akarnak a párok gyereket? (Elárulom: sokkal több ferfi nem akar)
13/17 anonim válasza:
Svajcban a svajci nok negy kis szoke gyereket szulnek es apu dolgozik.
14/17 anonim válasza:
Hadd döntse már el mindenki maga hogy akar-e és ha igen mikor, ha neked nem tetszik kérdező, akkor szülj 5-öt, saját dolgod, de ne akard már másnak megmondani hogy miként élje az életét.
15/17 anonim válasza:
#10: Ugyanezért nem tudok én sem házat venni. Ez az irreális támogatás teljesen eltolta az ingatlanpiacot.
16/17 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy a nők körében nincs hajlandóság? Az én barátnőim már kb mind szívesen szülnének (25-30 evesek) de olyan balfék hapijaik vannak, akiknek kényelmesebb ha a nő csak az ő seggüket nyalja, nem akarnak gyerekkel osztozni. Van, aki kutyát vett a nőjének, kimondottan azért, hogy azzal babázzon, a pénzüket meg költsék másra. A baj inkább a férfi fejekben van, nem a nőkében. A legtöbb anyukapótlékot keres saját magának, nem anyát a leendő gyerekének.
17/17 anonim válasza:
Mert a férfiak behozták a feminizmust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!