Hogyan flörtöljek vele?
Van valaki akivel bejövünk egymásnak. Az első találkozásunk alkalmával volt egy olyan "Wáóóóó" pillanatunk, amikor robbant közöttünk a kémia, de a semmiből, teljesen váratlanul. Életem első olyan pillanata volt, ami ennyire felkavart, amikor azt éreztem, h azt a mindenit egy igazi ízig-vérig pasi ül velem szemben, és akkor először éreztem át, h nő vagyok.
A vonzalom kölcsönös. Ám nem lehet köztünk semmi, több okból sem. De! Szeretnék egy kicsit úgy flörtölni vele, ami egy kis izgalmat visz a napjainkba, de nem szeretném túlzásba vinni. Hogy csináljam?
#3: Munkahelyen van a dolog. Nála voltam interjún mikor odakerültem, ebből asszem világos h ő a főnök. Én alig beszéltem, elmondta mit kell csinálni, beszélt kicsit a cégről és mehettem is melózni. Ennek már egy éve lesz jövő hónapban. Egy ideig nem volt semmi, normálisan elvoltunk egymás mellett, egy ideje viszont megint kipattant a dolog. Ezért én visszavonultam, próbálom kerülni. Nem igazán megy, annál rosszabb.
#2: Az előző válaszban írtam, h munkahelyen van. Abból pedig sok jó nem lehet. Plusz házas. Amit én tiszteletben tartok és ezzel együtt magamat is, h ne legyek senki k*rvája.
#4: Olyan derült égből volt, h bár irtó nagy pofám van, abban a pillanatban csak pirulni tudtam. Alapból jó dumám van, nem lehet könnyen zavarba hozni, a humorom is a helyén van, nagyon jól bánok az emberekkel, magam sem tudom hogy csinálom. Imádnak melóhelyen, mindenkivel jó kapcsolatban vagyok, amúgy is meglepően jó a társaság, fingom nincs ezt h hozták össze h ennyire jó csapat lett felvéve. A lényeg h elég domináns személy lettem ott is. Őt meg úgy vettem észre, hogy zavarja h mindenkivel milyen jókat beszélek, hülyéskedek és ő amúgy ebből kimarad.
Ha nem lehet köztetek semmit, inkább ne hozd rá a bajt. Éppen elég olyan eset volt már eddig is, hogy munkahelyen a főnök és a kollegina kölcsönösen flörtöltek egymásnak, majd a hölgy egy sértődés után bemártotta a főnököt zaklatásért.
Tudom, te nem vagy olyan, de akkor max. a főnök rosszakarója kezd el jelentgetni. Ez az új világrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!