Hová lett az eredeti Gyulabácsi (napiszar.com)?
Figyelt kérdés
Tudom, van az a Gyulabácsi02 nevű troll, de ő csak egy kamu utánzó.2021. jan. 23. 01:16
11/18 anonim válasza:
Nekem is hiányoznak a jó öreg eredeti b.zi Gyulabá posztjai. A vén köcsög biztos szégyenében hagyta ott az oldalt. Jó nagy mém lett belőle végül.
12/18 anonim válasza:
Szerintem is be kéne szüntetni azt az oldalt..
13/18 elistvan válasza:
Aki azon kattog, hogy be kéne tiltani már biztos ki volt posztolva.
14/18 anonim válasza:
Vagy csak nem egy erkölcsi nulla, esetleg?
15/18 A legrosszindulatúbb válasza:
Olvasom a kommenteket néhány poszt alatt azon az oldalon, ez a gyulabácsi02 valami skizofrén kis fiatal hülyegyerek lehetett, aki egy vén perverz állatnak adta ki magát és most jó ideje cseszegetik elég sok helyen, azóta nincs bátorsága megmutatkozni. Szétröhögtem magam a kommenteken.
16/18 elistvan válasza:
Már azt oldal sem működik mert letiltották.
17/18 anonim válasza:
Nem szűnt meg TOR böngészővel bejön az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!