Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az / mik azok, amiket...

Mi az / mik azok, amiket egyáltalán nem értesz általánosságban az emberekben?

Figyelt kérdés
Lehet szó bizonyos megnyilvánulásokról, viselkedésformákról, tulajdonságokról, stb.

2021. jan. 20. 10:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Amikor itt gyakorin megkérdez valami olyat,amit főnökétől (vagy HR-től),bankjától,Munkaügyi Központból stb.kellenne megkérdezni, de ő itt kérdezi.
2021. jan. 20. 18:11
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Miért másokkal foglalkoznak? Miért problémáznak mindenen? Miért nem tudnak nyugisabbak lenni? Miért nem tudnak önállóbban gondolkodni? Sok ember, akinek párja van, miért nem szeretik egymást, miért kell kikacsintgatni?
2021. jan. 20. 20:24
 13/16 Yoda m. ***** válasza:
85%

Kedves Kérdező!

Jó a kérdésfeltevés. Nekem tetszik. De, ugye érthetem az "emberek" alatt azt is, hogy történetesen önmagamban? Mert hogy én is emberből vagyok. Tehát a kérdés rám is vonatkozik. Ekkor pedig így hangzik:

"Mi az / mik azok, amiket egyáltalán nem értek általánosságban... önmagamban?"

Hááát... ezen is érdemes kicsit elgondolkodnom. Nem nagyon, csak kicsit. Ugyanis abból indulok ki, hogy én, mint ember... mindenki másban hamarább észreveszem azt, ami NEM érthető számomra, mint önmagamban.

Vagy önmagammal minden rendben van? Bennem, belőlem minden érthető? Magammal szemben kételyeim nem lehetnek? Számomra belőlem minden világos?

Szerintem ezek is jó kérdések.

És, ha így is lenne... akkor miért nem érthető más számára azon összes tulajdonságom, ami számomra evidens, más részéről meg erősen megkérdőjelezhető és furcsaság számba megy. Miért?

Talán... az önismeret hiánya. Azt hiszem, hogy ismerem magam... oszt egyszer csak kiderül, hogy dehogy. Nos... Ez miért van?

Aki tudja erre a választ, az írja meg... engem érdekelne.

AZ ERŐ legyen Veletek!

2021. jan. 22. 22:51
 14/16 anonim ***** válasza:
95%
Számomra az a felfoghatatlan, hogy egyesek hogyan tudnak rosszindulatúak lenni. Hogy akarhat valaki egy másik élőlénynek ártani, hogy élvezheti azt, ha a másik szenved.
2021. jan. 30. 20:18
 15/16 anonim válasza:
100%
nem értem azt, hogy miert vannak olyan emberek akik tudatlanok, de makacsul ragaszkodnak az ertelmetlen es logikailag nem alatamasztott erveikhez egy vita folyamán. kivetel, hogyha a vitapartner is hülye. akkor nyugodtan fárassza:D
2021. febr. 19. 13:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Hogy miért gondolják egyesek, hogy csak mert valami új és más, miért lesz egyből jobb, mint ami eddig volt.
2021. jún. 9. 18:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!