1 éve van fogszabályzóm, de folyton esnek le a brekettek. 12ből maradt 8 és most elhagytam még egyet szóval 7. Legelölről esett most le és nincs amit helyébe rakjanak. Lehetséges brekettet vásárolni valahogy? Vagy ilyenkor mi a teendő?
Ez kamu.
Olyan nincs hogy ne pótolja az orvos ha leesik (egyébként meg nem szoktak leesni). Olyan nincs hogy egy éve potyognak és ne tenné vissza az orvos (ja és el se veszne csak úgy lógna mert a fémszál tartaná. Ha már hiányzik akkor hogy húzza meg az orvos havonta-kéthavonta amikor mész? És persze 1 éve bénán hagyja. Nem pótolja, nem javítja. Te meg magadnak vásárolnál és fel is ragasztanád?
Hagyjál már. Minek ilyen hülyeségeket kitalálni?
Egy volt fogszabályzós
Ps. 12 brekett nincs is, 14 van, a legutolsókra rögzítik, a 7-esekre.
?? Elmagyaráznád, ezt nem értem hogy tolja le egyik fogával a másikról?
Biztos lehet hogy előfordul hogy meglazul a ragasztás (bár nem hallottam még senkitől), de ki nem potyog, el nem veszíti őket, csak úgy ott lenne mert a fémszál ami összetartja az egészet megtartaná.
És persze nem javítja az orvos, 1 éve már az ötödiket veszíti el.
Oké, elengedte a ragasztás, felőlem legyen... és már alig van belőle és így van 1 éve. Aha. Hát akkor vegyél magadnak brekettet az alin és ragaszd fel magadnak.
Ostoba troll, véded magad másik profilról.
#5 értelmezhetetlen amit írsz. A fémszál egyben van, az egész fogíven. Nincs külön egy kis darab az elsőkön. Értelmezhetetlen.
Olyan sincs hogy egyik a máaik után leesik. Olyan erősen ragasztják fel hogy előfordul hogy sérül a zománc amikor leverik a végén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!