Szerelmes lehettem fél perc alatt? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 napja egy bevásárlóközpontban belefutottam egy szórólapos srácba, valamilyen segélyszervezetnek gyűjtött támogatókat. És ahogy beszélt nekem úgy éreztem, mintha teljesen el lennek varázsolva, a szívem bizsergett, nem bírtam megszólalni, csak bamultam a szemébe. Persze aztan mindent elfogadtam, hpgy támogatom amiket reklámozott, úgy kerültünk ki hogy tudjuk egymás nevét, meg én az.ő számát is, megadta, "hogyha kérdésem lenne". Azóta is olyan mintha transzban lennék, folyton az eszemben van. Facebookon.bejelóltem, de eddig mem kaptam választ. Mit tennetek a helyemben?2021. jan. 17. 13:09
2/7 anonim válasza:
Felejtsd el, rajtad kívül még vagy fél százan bejelölték, ki tudja hány nőn (vagy férfin) van túl. Az is lehet, hogy abnormális, vagy AIDSes, ki tudja, honnan jött... Meg ezer minden... Hagyd a francba, csak egy újságos ember 😀
3/7 anonim válasza:
Ha nem írsz neki, egy örök életre bánni fogod
4/7 anonim válasza:
Kérdező, ha ilyen mély benyomást tett rád, adjál magadnak egy esélyt, és írjál neki, sokat nem veszítesz vele, max többet nem hallasz róla, és akkor mi van? Legalább megpróbáltad!
5/7 anonim válasza:
Azóta van valami történés?
Szerintem pont ne úgy állj hozzá, hogy csak egy újságos srác meg mi van ha AIDS-es. Ilyen indokkal egész életünkben élhetnénk burokban. Ha ennyire megnyerő volt, akkor igenis menni kell utána!
6/7 InterVox válasza:
Úgy se írtál neki!! Bármiben fogadnék.
Másnapra már elfelejtetted a francba, ha valaki emlékeztetnek is, kb. tagadnád, hogy volt ilyen.
7/7 A kérdező kommentje:
#6 Mi a francról beszélsz te gyökér? Rohadtul fogalmad sincs semmiről, rólam se tudsz semmit akkor meg mit osztod az észt? Takarodjál el innen azt tedd rendbe a saját szánalmas életed
2021. jan. 20. 13:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!