Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket ez nem zavar?

Titeket ez nem zavar?

Figyelt kérdés
A nők akik férjnél vannak, mindig többes szám első személyben beszélni(nem én, hanem mi): Mi kívánunk boldog szülinapot, Mi üdvözlünk. Miért nem csak a saját maga nevében beszél/ír? Engem mindig egy kicsit zavar, mást nem zavarja?
2021. jan. 12. 12:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
10. Senki nem beszélt, arról, hogy nem ismeri. Se arról, hogy egyáltalán barátnőnek írja-e ezt vagy rokonnak vagy kinek. De mondjuk, személy szerint én azt gondolom ha engem valaki felköszönt, elég nagy bunkóság belekötni, hogy hogyan köszöntött fel, örülnék, hogy a kedvesség és a figyelmesség benne volt, hogy születésnapom vagy akármikor felköszöntsön.
2021. jan. 12. 13:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Engem zavar, ahogy velem történik.

Egyik barátnőm kiment Angliába, megismerkedett egy sráccal (szintén magyar), hazajöttek esküvőre, mentek vissza élni az életüket.

Tehát a baráti kör egyszer látta a férfit, az esküvőn, akkor sem beszélgettünk vele, kisebb gondja is nagyobb volt annál.

Barátnőm mégis úgy írja az üdvözlőlapot - konkrétan postán küldi -, hogy megírja az üzenetet, és aláírja: Jancsi és Juliska. Jancsi nevét előre. Jancsit nem érdekli, mi van velünk, és ezzel semmi baj, nem vagyunk barátok. Nekem többet jelentene egy csak általa aláírt lap.

2021. jan. 12. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!