Titeket ez nem zavar?
Figyelt kérdés
A nők akik férjnél vannak, mindig többes szám első személyben beszélni(nem én, hanem mi): Mi kívánunk boldog szülinapot, Mi üdvözlünk. Miért nem csak a saját maga nevében beszél/ír? Engem mindig egy kicsit zavar, mást nem zavarja?2021. jan. 12. 12:32
11/12 anonim válasza:
10. Senki nem beszélt, arról, hogy nem ismeri. Se arról, hogy egyáltalán barátnőnek írja-e ezt vagy rokonnak vagy kinek. De mondjuk, személy szerint én azt gondolom ha engem valaki felköszönt, elég nagy bunkóság belekötni, hogy hogyan köszöntött fel, örülnék, hogy a kedvesség és a figyelmesség benne volt, hogy születésnapom vagy akármikor felköszöntsön.
12/12 anonim válasza:
Engem zavar, ahogy velem történik.
Egyik barátnőm kiment Angliába, megismerkedett egy sráccal (szintén magyar), hazajöttek esküvőre, mentek vissza élni az életüket.
Tehát a baráti kör egyszer látta a férfit, az esküvőn, akkor sem beszélgettünk vele, kisebb gondja is nagyobb volt annál.
Barátnőm mégis úgy írja az üdvözlőlapot - konkrétan postán küldi -, hogy megírja az üzenetet, és aláírja: Jancsi és Juliska. Jancsi nevét előre. Jancsit nem érdekli, mi van velünk, és ezzel semmi baj, nem vagyunk barátok. Nekem többet jelentene egy csak általa aláírt lap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!