Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan ismerősöd, aki...

Van olyan ismerősöd, aki semmit nem dolgozik, de mivel kijátssza a rendszert így remekül megél? Hogyan csinálja?

Figyelt kérdés

Csak részleteket tudok egy ilyen ismerősömről. Ő azt csinálja, hogy felveteti magát valahová, ahol aztán azonnal betegszabadságra megy. Hol szerez orvosi papírt, hol teljesen átlátszó módon pszichés okokra hivatkozik. Ezt évek óta csinálja, de most pl. kitalálta, hogy beiratkozik így 30 felett egyetemre. Miből? A párja ugyanez, csinos lány, akit vélhetően bárhová felvesznek, csak mert szépen mosolyog. Aztán betegszabi, kifogások, majd pár hónap után kirúgás. Hol itthon csinálják, hogy külföldre mennek, ahogy kedvük tartja.

Én egyszer veszítettem el eddig a munkahelyem akaratomon kívül. Totál stresszben voltam, hogy mikor találok másikat. Nehéz a piacon érvényesülni, folyamatosan képezni kell magad. Ehhez képest ők semmit sem csinálnak, mégis jönnek a nyaralós, eljegyzős, kocsiból integetős képek rakásszám. Kevesen ismerik a hátteret, egy teljesen modern, szép, irigyelt pár képét mutatják.

2021. jan. 9. 07:20
1 2
 11/11 anonim válasza:
52%
Nekem egy ismerősöm mesélte, hogy egy ismerőse azt csinálta, hogy volt egy lakása és kiadta az egyik szobáját, abból a pénzből megvolt neki a rá eső rezsi, a maradék pénzből meg nagyon szerényen élt. Ült egész nap a tv előtt és valami olcsó sört vedelt és a legolcsóbb kajákat ette.
2023. ápr. 6. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!