Nem, várom, hogy elég idős legyek a költözéshez.
16/L
Még a legszarabb helyzetben sem hagyom, hogy eluralkodjon rajtam a boldogtalanság.
25/F
Igen. Nincs okom panaszra :)
Azt gondolom, hogy kevés embernek van olyan jó párkapcsolata, mint nekem. Igazán hálás vagyok a páromért és az eddig együtt töltött 5 évért.
Egyetemi recepciós vagyok és mivel nincs jelenléti oktatás, így azért kapom a fizetésem, hogy üljek a szinte üres épületben és egész nap netezzek, sorozatozzak, olvassak, zenézzek, vagy amit épp akarok...
Ja, és a két váltótársam a legjobb barátnőim. Véletlen épp egyszerre kerestünk állást annó, és meg is kaptuk :)
Mivel nem tudunk szinte sehova sem eljárkálni párommal, így többet tudtunk spórolni is és felújítottuk a szobánkat.
És még számtalan ilyen apró kis örömöt tudnék felsorolni. Éljenek az apró örömök! Inkább ezekre fókuszáljunk, mint a nagy gondokra! :)
Boldog vagyok-e?
Nos:
- van munkám = boldog vagyok
- nem szeretem a munkámat- nem
- Angliában élek = nem vagyok boldog
- csodálatos férjem van = igen
- nincs anyagi gondunk = igen
- korlátoznak egy vírus hiszti miatt- nem
- Sokat utazgatunk a nagy világban- igen
- egészséges vagyok- igen
- vannak testvéreim akiket imádok- igen
- van egy fiam akit imádok- igen
- kicsit félek a jövőtől ami most folyik a nagyvilágban- nem
Összességében, igen, boldog vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!