Hogyan lehet veletek megértetni bizonyos dolgokat?
Pl. , hogy ne szotyizzatok vahyis ne szemeteljetek a buszon, vagy fogjátok meg a kapaszkodót ha nincs ülőhely, vagy hordjatok maszkot ha ez a szabály, ne halgass zenét hangosan, ne szóval jelezd, hogy le akarsz szállni.
Buszsofőr leszek belátható időn belül , és valami trükköt keresek eme felsorolt dolgokra.
Egyetlen módja van.
Ásványviz,...nem érted?!?
Ázs-vány-víz! :)
#7 téged ha utazol mondjuk érdekel, hogy beül e Robi az A8-ba , de xy meg az S Mercibe, mindezt hangszóróból, üvöltve? Ha eltérő kultúra zenét szeretnék akkor beírom a yt-ba nem a buszon keresem efajta zajt.. vagy már megszoktátok? Túlnőnek a fejünkön , legyen már valami hangunk, ne csak tűrjünk.
Lexarom ha megkésel, nem érdekel ha megver én akkor sem fogom engedni, hogy zavarják a tisztességes embereket. És igen, zavar a szotyi mert én takarítom, az is amikor a radiátorba tömi bele.. ha elesik az én felelősségem , és nincs kamera, ha beszáll 10 ilyen egy elesik mert kártérítést akar akkor nekem ugrik a jogsim /munkám. Igenis rá kell szólni. Érdekes, hogy a saját kamera is tilos nem lehet fedélzeti kamerát használni mert : ?.
Ez a hátrányos helyzet :D.
Persze, ezt vállaltam, de nyugdíjba is mennék innét. Igaz 43 év, de gyorsan meglesz, ha 65 marad a nyugger korhatár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!