Miért és mióta gyakorizol? Mi volt a legviccesebb, legérdekesebb, legfelháborítóbb, amit olvastál?
Én már 7 éve, és társaság keresés céljából.
Nekem a no. 1. a húsos-csontos kérdéskör volt. Pedig elég rég volt, de mindent vitt.
Itt olvastam először az olajos hal készítéséről, és egy csomó családi problémáról ezelőttig fogalmam sem volt.
A legfelháborítóbb egy mostanság kérdezgető trollgyerek, aki mindenkitől elvetetné a gyámhatósággal a porontyot, akinek nem adják meg a legújabb szifont, és nem engedik káromkodni.
A húsos-csontost sajnos törölték.
De rengetegszer előkerül, valakinek sikerült képernyőképet készíteni magáról a kérdésről. Őrület volt az a nő. :D
Jaj, megtaláltam most a húsos csontos trilógia harmadik részét. :D :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..
Kb 5 éve vagyok itt, csak olvasgatok.
A húsos-csontos volt a legjobb, ezotéria kategóriában 404 vitt mindent. Többre nem annyira emlékszem, de naponta olvasok durva/meghökkentő dolgokat, tömegközlekedésen ülve jó szórakozás.
A zsemlés mi volt? Leírná valaki?
Amúgy kérdezni jöttem.
Legdurvábbak eddig a válaszadók volta, néha ok nélkül nekiesnek együttes erővel a kérdezőknek (bizonyos kategóriákban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!