Önnek is 2020 volt a legrosszabb éve?
Amióta megszülettem és az eszemet tudom (most vagyok 24) magasan ez volt életem legrosszabb éve, pedig azt hittem 2017 után rosszabb már nem lesz (pláne hogy az elmúlt két év már jobb volt sokkal). És NEM csak a COVID miatt, sőt!
Csak úgy felsorolásszerűen:
-tönkrement az életem a pánikbetegség miatt, május óta extrém erős szédüléssel és rossz közérzettel küzdök a több éves hányinger és rettegés mellé, a lakásból kilépni is alig tudtam már idén
-csupa egyéb egészségügyi gond, migrének, gyomor panaszok stb.
-szüleim elkapták a COVID-ot, szerencsére olcsón megúszták és már jól vannak hónapok óta, de az a rettegés hogy melyikükkel lesz esetleg valami baj (már mindketten 50+) az kikészített lelkileg
-kivágtak rengeteg fát a környékünkön, ami környezetbarátként és környezetvédőként szintén a mélybe depresszált
-kisebbségiek költöztek a szembeszomszédba, akik ugye szintén kivágtak minden fát, de ez még csak a kezdet úgy érzem
-a fáraóhangyák tönkretették az amúgy is hitvány nyaram, elözönlötték a szobám, két hónapon át semmit se tudtunk velük kezdeni, volt hogy arra keltem hogy az arcomon másznak, tele volt az ágy velük meg minden
-újra divat lett a családi körben történő piszlicsáré dolgokon összeveszés, pedig az utóbbi két évben már ezek is elcsitultak, de most ismét, nyilván semmi súlyos, csak apróságok, de mivel depresszív vagyok így ez is megvisel azért
-kb. minden esemény elmaradt vagy elhalasztódott amit erre az évre vártam, olimpia, foci EB, filmbemutatók, játékpremierek és társai
-egy csomó pénzt buktam Tippmixen elcsalt meccseken
-immáron TB-t is kell fizetni hogy nem járok egyetemre, ami lévén nincs munkám mert beteg vagyok elég necces, idén már alig volt pénz valamit venni
-autóbolondként elég szomorúan érintett hogy ez volt 2010 óta az első év hogy semmilyen sportkocsit nem tudtam fotózni egész évben
-kb. megszűnt a társasági életem, már senkivel nem tartom a kapcsolatot a családon kívül, még neten sem, nyilvánvaló okokból
-egyre rosszabb az általános helyzet az országban
-rengeteg híres ember halt meg akiket kedveltem és felnéztem rájuk, színészek, zenészek és sportolók főleg (Sean Connery, Balázs Fecó, az Omegások, Kobe Bryant, Chadwick Boseman és a többi).
És még szerintem tudnám sorolni ha tovább gondolkodnék. Rettenetesen hitvány év volt ez.
2020 ban nagyon sokan haltak.. :( nyugodjanak békében!
(nem a covid miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!