Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bulibol mentem haza. Tobbi lent!?

Bulibol mentem haza. Tobbi lent!?

Figyelt kérdés

Tegnap éjfél körül mentem haza egy buliból (busszal) majd egyszer azon kapom magam hogy elfog a rosszullét, hányingerem volt, szédültem. Szóltam a buszsofőrnek, kérdezte hova megyek, én elmondtam ő pedig azt mondta ne izguljak ott a következő meggálló. Hát nem tudtam mit tenni ezért visszaültem a helyemre...már elkezdtem öklendezni mikor szólt a sofőr hogy 5 perc és ott vagyunk. Én mondtam hogy már nem bírom de nem akart megállni és "rámförmedt" hogy nyugodjak már meg. Megint visszamentem a helyemre de éreztem hogy azonnal ki fog jönni belőlem minden..előttem ült egy néni és azt mondta nagyon sápadt vagyok, minden rendben-e? Én mondtam hogy persze csak fáradt vagyok...már a torkomban éreztem a savam...aztán mikor éreztem.., akkor mindent megpróbaltam: Probaltam kinyitni az ablakot de nem engedte a sofor...oda akartam ulni az elso ulesre de belegondoltam hogy nem kéne lehányni a sofőrt...igy hat hatrasetaltam..kicsit jobban lettem es probaltam inni egy kis vizet de ahogy a számba vettem az uveget es a viz a szamhoz ert egybol kihánytam mindent...mindenki rám nézett én nagyon szégyelltem magam..szálltam lefele a buszrol de megint hánytam de ezúttal sugárban és nem tudom mitol...itthon vagyok elobb ettem volna egy kis kekszet mert már jól voltam de amint bevettem a számba megint sugárban hanytam..mitől lehet? A buliban csak sort ittam de azt mindig szoktam ha elmegyek...az elobb is sugarban hanytam mikor probaltam megmosni a fogam..sos legyszi tanacsok? Nagyon ehes vagyok tegnap ota nem ettem de amint a számba teszek valami ételt egybol sugarban hanyok...:c

16/L

2020. dec. 29. 23:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat! Már jobban vagyok, iszok és ruttam enni egy kis kenyeret. (Akik kérdezik, egy faluban lakok és a haverokkal egy "tanya" szerűségen voltunk *egyik baratom lakik ott. És ottalvós buli lett volna csak anyum szólt hogy menjek haza, mert segitenem kellett neki.)
2020. dec. 30. 20:26
 12/12 anonim ***** válasza:
40%
Te mi a f. szt keresel kint este 8 utan? Tilos ám gyökér
2020. dec. 31. 05:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!