Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tippmix tuti tipp?

Tippmix tuti tipp?

Figyelt kérdés
Néha szeretnék tippmixezni, néha rakok fel pár száz Ft-ot, de mindig elbukom, pedig biztosnak tűnő oddsokra teszek :D van valami tipp amivel kisösszegből kisebb nyereményeket könnyen össze lehet hozni? Nagyon kezdő vagyok még, túl nagyban nem is akarom én ezt űzni, ha pár ezer ft-ot nyerek én már elégedett lennék.

2020. dec. 29. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs tuti tipp, sokszor olyan meccsek mennek el, amire a legkevésbé számítanál.

(Pl. Amikor egy harmadosztályú csapat megver egy első osztályút)

2020. dec. 29. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj eleinte tuti meccsekre tenni, bár sokszor az se jön be, tudnak meglepetéseket okozni :D
2020. dec. 29. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:
40%
Eleinte ne kötésben játssz, fogadj csak 1 meccsre. Válassz olyat, ahol a legalacsonyabb odds is minimum 2.00, és legyen a tét pl. 1000 Ft. Tulajdonképpen csak a papírformának kell érvényesülni és megduplázhatod a tétet. Vagy fogadj háromesélyes meccseken döntetlenre. Azokat alapból mindig magas (3.00 körüli) oddsokkal adják. Persze, elég nyomasztó lehet egy mérkőzést úgy végigdrukkolni, hogy lehetőleg senki se nyerjen... :)
2020. dec. 29. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:
64%
Eupen - Zulte-Waregem: 2,5 gól alatt.
2020. dec. 29. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!