Ha huszonévesen megműttetem magam egy olyan dolog miatt, amivel kapcsolatban az undorom egyre inkább erősödött az utóbbi években, azt megbánhatom valaha?
Szándékosan nem mondanám el, hogy miről van szó. Van egy dolog, ami eleinte semleges volt magamban, természetesnek tekintettem rá, ám az utóbbi időben egyre inkább zavarni kezdett és elkezdtem tőle undorodni. Úgy érzem, sosem fogom kihasználni az általa jelenleg nyújtott lehetőségeket, mert hányingerem van a gondolattól is és ez az utóbbi időben csak erősödött. Viszont mindenki azzal jön, hogy fiatal vagyok és majd később nagyon megbánnám és ott fogok sírni, ahol senki sem lát, ha már nem lesz lehetőségem élni ezzel. A műtét nem csinálható vissza, ezt leszámítva nem kockázatos, nem is kifejezetten drága. Sok év kínlódásának és egy folyamatos dilemmának a végére tehetnék pontot. De irritál, hogy mások szerint meg fogom bánni és fájni fog, hogy megosztom magam tőle, mert állítólag ez a lényem része és ez tesz azzá, ami vagyok.
25 éves vagyok
A többiektől bocsánat és köszönöm szépen a válaszokat.
Senkinek nem kell tudni a konkrétumokat, az elv számít, nem az, hogy az állcsontomról, a látásomról, a gerincemről vagy a bőrszínemről van szó. Vagy bármiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!