Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jól tette a rendőrnő, hogy...

Jól tette a rendőrnő, hogy lelőtte a társa támadóját?

Figyelt kérdés
Két rendőr járőr egy őrjöngő emberhez érkezett ki, aki dörömbölt, csapkodta az ajtókat egy késsel a kezében. A két rendőr közül a férfit többször is megszúrta, a nő erre lelőtte a támadót, ezzel megmentve a társa életét, no meg persze a sajátját és a lakókét is.
2020. dec. 24. 20:42
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Neked is, és mindenki másnak boldog, őrjöngő csilkosoktól mentes karácsonyt! :)
2020. dec. 24. 21:04
 12/26 anonim ***** válasza:
84%
Már a társa megolhette volna jogosan. Nem kellett volna ezt megvárni
2020. dec. 24. 21:12
 13/26 A kérdező kommentje:
12: jóó, de a gyanú még önmagában nem elég. Azért nem jár halál, hogy őrjöngve dörömböl az ajtókon késsel. Ott a felszólítós módszer kell, hogy miután eldobta a fegyverét rabosítsák és előállítsák.
2020. dec. 24. 21:15
 14/26 A kérdező kommentje:

Markos-Nádas katona dolog.

"múltkor is úgy elvittük aki be volt köpve, hogy még azóta sincs meg. -És. és .és a családtagoknak mit mondtatok? Áhh a családtagok azt mondtuk, hogy menekülés közbe' tarkón lőtte saját magát."

Hehee erről ez ugrott be :D

2020. dec. 24. 21:22
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért biztos lehet látni hogy na ezzel lehet tárgyalni vagy teljesen megbolondult. Utóbbi esetben öljék meg, hát nehogy már. Nem tudom mit kell már ilyen hulladékokat védeni, már lassan megesznek majd az ilyenek. Mert már minden meg van engedve, meg majd még sajnáljuk is.
2020. dec. 24. 21:23
 16/26 A kérdező kommentje:

15: érted. a nagy elfogadás. Jaaj szegény éhező bűnöző, hát rá van szorulva, hogy lopjon, hogy raboljon. xdd. de aki nem ért azzal egyet, hogy a melegek felvonulást rendezzenek azt ország világ utálja. Na szép.

Több ilyen tökös rendőr kéne, aki mer cselekedni, nem pedig olyanok akik már rettegnek az internettől. El akar menekülni? ki akarja vonni magát az intézkedés alól? Ott nyomban tarkón lőni futtában. vagy ha nem, akkor gyorsan bilincs és bevágni a rendőrautóba. Miért kell szarozni???

Basszus 47 éves vagyok, amikor én voltam gyerek mindenki tisztelte a rendőrt, mindenki tudta hogyan illik vele beszélni. Cserébe a rendőr megvédett minket. A rendőr fogta a kárád kolbászt és akkorát csapott a hátára a rablónak, hogy csak nyekkent. És minden meg volt oldva.

Jaaaj meg a luxusbörtönök. Még mit nem! Az is az adónkból megy!

2020. dec. 24. 21:34
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen mivel ez a szituáció másképp nem volt elhárítható.
2020. dec. 24. 21:50
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Én itt lakom a környéken, nem abban a tömbben, de közel, szirénázásra ébredtem 7-kor. Szerintem kiküldték a két fiatal rendőrt elsőre, könnyű esetnek gondolhatták. Mire én felkeltem, egymás után jöttek a rendőrautók, több is.

Szerintem jól tette, hogy lőtt, de az ilyen esetekhez jobb lenne rutinosabbakat és kapásból több embert kiküldeni. Van még pár lókötő errefelé, bár ahhoz képest nyugis környék, a többség nem problémás

2020. dec. 24. 21:50
 19/26 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen jól tette a rendőrnő, a másokat veszélyeztető személyeket ki kell vonni a társadalomból, vagy így vagy úgy, de elnézve milyen jólétben élnek a börtönökben a retkek, ez hatásosabbnak tűnik. Több ilyen sztorit szeretnék hallani és kevesebb olyat, hogy a gyilkos pszichopata rikárdónak jár melegvíz meg melegétkezés a börtönben, miközben másoknak ártani nem akaró emberek számtalan mennyiségben fagyoskodnak meg éheznek az utcákon. Miért épp a patkányokat tartjuk el?
2020. dec. 24. 21:53
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én csak abban reménykedem, hogy szerencsétlen rendőrcsajnak (23 éves, lehet ez volt az első ilyen komolyabb esete, de az 100% hogy először kellett szó szerint lelőnie valakit) nem kell kártérítést fizetnie majd ennek a nyomorultnak a családjának, vagy hogy a bíróság nem fogja ezért megbüntetni.
2020. dec. 24. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!