Tb fogdoki vagy magánfogorvos?
Jelenleg ki tudnám fizetni a magánfogorvost de egyben az összes megtakarításomat elvinné kb.
4-5 fogamon van mit tömni-fúrni és egyet gyökérkezelni is kellene.
Mit gondoltok, merjek tb fogorvoshoz menni vagy igazak a mendemondák hogy a legalja? Még sosem voltam tb dokinál, igaz fogorvosnál sem voltam kb 7 éve
hát én magánt ajánlok
ebben az országban nem szabad sztk-ba menni, megaláznak, bunkók, egy életre elveszik a kedvedet még az élettől is
a magánorvos se különb, csak a pénzért cserébe az legalább hajlandó normálisan viselkedni veled
szóval ja, drága
de hát valamit valamiért
4-es, igen, a tomes egyszeru dolog lenne, elvileg, kiveve akkor, ha nem. Fogfajdalom miatt mentem sztk-s orvoshoz, aki megallapitotta egy tok masik fogamrol, hogy gyokerkezelni kene, amiatt faj a masik oldalon a masik fogam (?). En ott felalltam, mondom szo se lehet rola, viszlat. Elmentem masik orvoshoz, aki a fajo fogamat betomte, mert lyukas volt, es az allitolag gyokerkezelesre szorulo fogamnal meg nem csinalt semmit, mivel egeszseges volt, leszedte pluszban a fogkovet, es kesz is voltunk. En nem tudom, mit nezett el ennyire az orvos, vagy megis mi baja volt, de ha nem velem tortent volna, el se hittem volna, hogy ilyen letezik :D
Ezzel most nem akarom lebeszelni a kerdezot, csak az a fontos, hogy mindenkeppen kerdezoskodj az allami fogorvosrol, es ha jo, akkor siman mehetsz hozza,nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!