Mikor és hogyan találtál rá a Gyk-ra? És mi fogott meg itt?
Még anno, amikor nem volt fészbúk, hanem fórumok voltak, akkor találtam, mint egy a sok közül. De legalább hazai, lehetett társalogni, ismerkedni, meg miegymás.
Persze később mindez eltűnt, ma már csak a reklámozás az oldal célja, mi meg csak trollkodunk, a látogatók 99,9999999999%-a meg 12 év alatti, ami qrvára idegesítő.
Eleinte a GyK elég finnyás volt, egy praktikus motorral még a szar szót sem engedte leírni..bevallom tetszett, de fárasztó volt. Nem tudom mikor keveredtem ide, de biztosan véletlenül...asszem a gúgliban találtam...
Ma már lazábbak, ha nem szeretném, akkor most nem válaszolnék.
Hajrá GyK!
Hogy miért vagyok itt? Mert ennél több szórakoztató írás nincs sehol..nálam a jutub az első, a tiktok a második, és a gyk a harmadik..ezekben a nehéz időkben ők tartják a lelket bennem.
Jó pár évvel ezelőtt találtam rá az oldalra, miután a Google egyik első keresési találta volt. Többször ugyanígy szembejött velem az oldal, úgyhogy úgy döntöttem regisztrálok.
Hébe-hóba feljárogattam, de nem igazán foglalkoztam annyira vele, bár, amikor igen, akkor elég hasznos volt. Végül március óta aktívan használom és én is kaptam segítséget, és mások válaszából/ reakciójából kiindulva én is tudtam segíteni másoknak :) A vírus kezdete óta eléggé lecsökkentek a másokkal történő interakcióim, szóval valamilyen szinten itt pótolom őket.
(félreértés ne essék: nem trollkodni járok ide)
Egy iskolai házi feladat miatt kutatómunkát végeztem 2015-ben, hatodikosként, amire keresnem kellett, arra a választ itt találtam meg.
Attól a pillanattól kezdve időnként felnézegettem ide, de csak 2018-ban regisztráltam fel és azóta aktív vagyok, a jelenlegi járvány helyzet miatt ez az aktivitás részemről nőtt, szerintem jó kis oldal ez, minden trollkérdése ellenére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!