Normális ha imádom a szép lányokat?
Nagyon szeretem nézni őket, tetszik ahogy mozognak, a mimikájuk ahogy kihasználja a szépségüket. Ez ilyen creep szövegnek hangzik de én is lány vagyok, azért teszem fel most ezt a kérdést mert észrevettem magamon, hogy szabadidőmben pl most divatbemutatókat nézek és aztán a lányok ügynökségei oldalát, a social mediajukat.
Nem akarok semmit tőlük, irigy se vagyok de úgy csodálom őket ahogy pl egy aranyos állatot vagy egy szép épületet, tájat.
A valóságban is ha látok valakit aki nagyon szép instant kedvelem, persze csalódtam már mert kiderült, hogy belül nem szép és nem is ez a kérdés, hanem hogy természetes az, hogy egyetemista lány létemre azzal tölttöm az időmet hajnali fél egykor, hogy lányokat nézegetek?
Gondolom még fiatal vagy, keresed önmagad, szeretnél hasonlítani ezekre a lányokra és tudatalatt összeveted magad. Teljesen normális az egész folyamat. Anno gyerekként is mindig azt a disney hercegnőt, szuperhőst stb- választottuk ki, amelyik tetszett és amelyikre hasonlítani akartunk.
Majd ha idősebb leszel, és megtaláltad magadat akkor elmúlik.
22 vagyok. Nincs problémám a külsőmmel, nem szeretném változtatni.
Golden Retriver se szeretnék lenni, hiába imádom őket is nézni
Akkor legyél bunkó. Egy jó hülye vagy, pedig normális választ kaptál.
De tudod mit, akkor azt mondom állj leszbinek. Menj aztán próbáld ki a nyalást miss golden retriever.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!