Mi lehet ennek az embernek velem a baja, hogy szó nélkül lekoptatott egyszer csak messengeren? Pedig előtte hetekig tűrte, hogy írogatok
Ha nem vagy troll, akkor:
"Pedig előtte hetekig tűrte, hogy írogatok"
Ennyi. Ő maga nem akart tőled semmit, és azt remélte, hogy ha kevés szóval válaszol, nem minden üzenetre, akkor előbb-utóbb észreveszed, hogy "nem keresi kifejezetten a társaságodat".
Nem bátorított, mindössze nem mondta ki határozottan, hogy oké, a témát megtárgyaltuk, élje mindenki tovább az életét. Valószínűleg emiatt sem hagytad annyiban a dolgot, mert megérezted, hogy határozatlan, vagy legalábbis nehezen utasít el másokat/konfliktuskerülő.
Abból, amit írsz, az jöhetett le neki, hogy tapadós-nyomulós vagy.
Kedves szeretett volna lenni és remélte, hogy pár kedves szóval megelégszel, ehelyett teljesen ráakaszkodtál, így részéről jogos, hogy elege lett belőled.
Pontosan ez az oka, hogy sose válaszolok olyannak, akivel élőben sem beszélgetek. Senkinek nem kell, hogy valaki érdektelenül zargassa, csak mert nincs társasága.
Megelégelte az írogatásod.
Velem is történt ilyen, igaz, élőben (valaki mindig odajött hozzám beszélgetni), én meg kedves akartam lenni, így tűrtem egy ideig. Nem volt valami jó időszak folyton attól félni, hogy mikor futok össze vele. Ez megtanított arra, hogy küldjem el határozottan azt, aki nem veszi az adást abból, hogy röviden és semlegesen válaszolgatok...
Ő nem akart veled beszélni, de nem szeretett volna megbántani, ezért inkább így oldotta meg. Miért kellene bárkinek is elfogadnia, hogy írogatsz nekik?
Ott a pont. A túl gyors kötődés irritáló vagy/és ijesztő tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!