Ügyintézéssel kapcsolatos. Jogos, hogy ki vagyok akadva?
Elég öreg vagyok már de ilyenbe még nem futottam bele. Lányomnak kellenének igazolások, hogy nappali tagozatos diák. Először is ha Ő intézkedik,/intézkedett/ lerázták. Első körben, várjon nyugodtan, majd..
Ok. Várt. November közepén kapta kézhez a hivatalos papírjait. Ezekkel elkezdett intézkedni, -családi pótlék, tb - . Az egyik ment zökkenőmentesen. A másik időigényesebb - bejelentkezés hivatalhoz, időpont adás - kiderült lejárt az igazolás időtartama. Kérés emailben az iskola felé. Lerázás. Én, a szülő telefonálok, kedves a hölgy. Lebeszéljük, másnapra küldi a frissen dátumozott igazolásokat. Küldi is csak nem arra az ügyintézésre vonatkozót amiről beszéltünk. Ír emailt lányom. Mintha el sem olvasta volna, jön a válasz, elég határozott hangnemben! Telefonálok újra, ,én a szülő. Most már kevésbé kedves velem, mint először. Mintha az én hibám lenne, hogy a rendszer nem tudja bejelenteni a diákjait. Ezt lányom is megteheti, de ahhoz naprakész igazolások kellenek, hogy Ő az adott iskola nappali tagozatos tanulója.
Nagy kelletlenül, majd holnap... Hát remélem. Jogos, hogy ki vagyok akadva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!