A kérdező szavazást indított:
Adalbertina
Adalberta
45 szavazat
2/9 A kérdező kommentje:
?
Nem tudom, miről beszélsz, mindenesetre jelentettem a választ (A válasz provokatív, a válaszoló csak veszekedni akar).
2020. dec. 9. 19:42
3/9 anonim válasza:
Pedig az elsonek igaza van, hiaba jelentgeted. Ez most komoly? Ilyen nevet akarsz annak a szerencsetlen gyereknek? :D
4/9 A kérdező kommentje:
A névvel kapcsolatos kérdéseket leginkább ebben az alkategóriában láttam, igaz, 60-as IQ felett aránylag könnyen belátható, hogy több helyük van itt, mint az "Utazás > Dél-Amerika" kategóriában.
2020. dec. 9. 20:06
5/9 anonim válasza:
Szerintem neked nyomorult az eleted mar ne is haragudj. Látszik abbol ahogyan irsz, valaki irt valamit te meg rogton jössz a 4 szempontoddal es nekiugrasz. Ez egy olyan oldal, ahol el kell fogadni mas velemenyet.
Amugy az Adalberta jobb. De akkor mar inkabb Ada, Berta. Mondjuk en hamarabb adnek Zoet.
6/9 anonim válasza:
Ha nem gyerekvállalás miatt kérdezed, akkor nem itt a helye, hanem pl. az emberek kategóriában. Jelentettem is (A kérdés rossz kategóriában van.)
7/9 anonim válasza:
Humor kategoriaba is mehetne, a kerdezo maga is kesz vicc, a valaszai alapjan :DD
8/9 anonim válasza:
Ha ez egy komoly kérdés, akkor nekem egyik sem tetszik, viszont az Albertát el tudnám képzelni egy szép, különleges vezetéknévvel.
9/9 1112 válasza:
Nekem az Adalbertina kecsesebb. Szerintem az jobb; én azt a névváltozatot szívesebben viselném. De a sima Adalberta is jó. Egyébként az Adalbertinát lehet Tinának is becézni, meg Adának is. Az Adalbertát meg Adának szintén, meg még Bertának, Bertuskának (vagy akár Bertuskának az Adalbertinát is); de szóval ha pl úgy vesszük, hogy egyiknek Ada+Berta a becenevei; a másiknak meg Ada+Tina; akkor nálam egyértelműen a Tinás nyert; ez a Bertás nekem kicsit olyan "unalmas", "egyhangú"; és elnézést kérek mindenkitől , de "pórias" is tehát ez a sima Bertás verzió. Tehát én szerintem egyértelmű, hogyha pl ezekből választhatnék magamnak, akkor én 100%, hogy Adalbertina akarnék lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!