Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik alakváltozat a szebb...

Melyik alakváltozat a szebb név szerintetek?

Figyelt kérdés

2020. dec. 9. 18:57
A kérdező szavazást indított:
Adalbertina
Adalberta
45 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Napi troll kérdés is meg volt
2020. dec. 9. 19:36
 2/9 A kérdező kommentje:

?

Nem tudom, miről beszélsz, mindenesetre jelentettem a választ (A válasz provokatív, a válaszoló csak veszekedni akar).

2020. dec. 9. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Pedig az elsonek igaza van, hiaba jelentgeted. Ez most komoly? Ilyen nevet akarsz annak a szerencsetlen gyereknek? :D
2020. dec. 9. 19:55
 4/9 A kérdező kommentje:
A névvel kapcsolatos kérdéseket leginkább ebben az alkategóriában láttam, igaz, 60-as IQ felett aránylag könnyen belátható, hogy több helyük van itt, mint az "Utazás > Dél-Amerika" kategóriában.
2020. dec. 9. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem neked nyomorult az eleted mar ne is haragudj. Látszik abbol ahogyan irsz, valaki irt valamit te meg rogton jössz a 4 szempontoddal es nekiugrasz. Ez egy olyan oldal, ahol el kell fogadni mas velemenyet.

Amugy az Adalberta jobb. De akkor mar inkabb Ada, Berta. Mondjuk en hamarabb adnek Zoet.

2020. dec. 9. 20:09
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem gyerekvállalás miatt kérdezed, akkor nem itt a helye, hanem pl. az emberek kategóriában. Jelentettem is (A kérdés rossz kategóriában van.)
2020. dec. 9. 20:12
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Humor kategoriaba is mehetne, a kerdezo maga is kesz vicc, a valaszai alapjan :DD
2020. dec. 9. 20:14
 8/9 anonim válasza:
95%
Ha ez egy komoly kérdés, akkor nekem egyik sem tetszik, viszont az Albertát el tudnám képzelni egy szép, különleges vezetéknévvel.
2020. dec. 9. 23:07
 9/9 1112 ***** válasza:
52%
Nekem az Adalbertina kecsesebb. Szerintem az jobb; én azt a névváltozatot szívesebben viselném. De a sima Adalberta is jó. Egyébként az Adalbertinát lehet Tinának is becézni, meg Adának is. Az Adalbertát meg Adának szintén, meg még Bertának, Bertuskának (vagy akár Bertuskának az Adalbertinát is); de szóval ha pl úgy vesszük, hogy egyiknek Ada+Berta a becenevei; a másiknak meg Ada+Tina; akkor nálam egyértelműen a Tinás nyert; ez a Bertás nekem kicsit olyan "unalmas", "egyhangú"; és elnézést kérek mindenkitől , de "pórias" is tehát ez a sima Bertás verzió. Tehát én szerintem egyértelmű, hogyha pl ezekből választhatnék magamnak, akkor én 100%, hogy Adalbertina akarnék lenni.
2020. dec. 13. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!