Mit szóltok a fegyveres osztaghoz, akik rendőrrel nézik, hogy kinek van lehúzva az orra alá a maszk. Nem túlzás kicsit?
Figyelt kérdés
2020. dec. 7. 11:57
11/15 anonim válasza:
Szentségelhetsz itt 6000-ig is, de pont azok miatt húzódik el a szükségesnél klasszisokkal hosszabbra időben az egész járványt övező hercehurca, mert még mindig nagy az aránya Magyarországon azoknak, akik nyakaskodnak - és szentül meg vannak győződve arról, hogy ez milyen vagány, jópofa dolog. Lehet itt vergődni, de minél tovább vergődtök, annál jobban, tovább, ili. szélesebb rétegeknek fog fájni.
12/15 TappancsMancs válasza:
Én sem szeretem hordani, azért felveszem rendesen és hordom. Érdemes lenne belátni, hogy ebbe a vírusba emberek halnak bele - ezért hordjuk.
13/15 anonim válasza:
Az emberek nagyon nagy többsége szerintem betartja már a szabályokat, vannak, akik normálisan szólnak a másiknak, ha valami rendkívülit tapasztal. Így nézve fölös ez a Mad Max-i élet. Viszont a 20h. utáni időszakban szükség van rájuk, mert különben jönnek a:
14/15 A kérdező kommentje:
Én is rendesen hordom, még itthon is alvásnál, mert úgy nem horkolsz, de ez hogy körüláll 2fegyveres és 2rendőr egy ártatlan embert, ez olyan nem is tudom!
2020. dec. 7. 15:58
15/15 anonim válasza:
Vajon miért csak olyan maszkot gyártanak ami letépi az ember fülét?
Az is érdekes mikor egyesek azzal érvelnek, hogy azért húzódik így el az egész, mert mások nem hordják normálisan a maszkot.
Én meg eskü úgy tudtam hogy azért, mert azt a stratégiát választottuk, hogy a járványgörbe minél laposabb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!