Csak szerintem jó dolog otthon ülni és nem csinálni semmit?
Már másfél éve nincs munkám, és nem is szeretnék dolgozni olyan jó , hogy feküdhetek meg senki sem piszkál ja és gépezek jó sokat újra a GTA4-el. Szüleim már letettek rólam, de nem tesznek ki, nem tudom miért én magamat már rég kipakoltam volna.
Valahogy a semmittevés függője lettem. Már nem is pályázok állásra, engem úgysem alkalmaznak sehol saját vállalkozási ötletem sincs, MLM cuccal meg nem bontom le magamról a anno suliban kialakított pozitív megítélést.
Visszagondolva nagyon beleéltem magam abba, hkgy dolgozni fogok, alig vártam, de nem jött össze, olyan kapitalista voltam, hogy posztkomcsinak gondoltam a szociális hálót, a egészségügyet, mára pedig én lettem egy komcsi. Belegondolva múltban ilyet megéltem volna, hogy az állam beleavatkozik a vírus miatt a nyitvatartásba, a vendéglátók bezárásába én biztos elhagytam volna az országot, most pedig csak nézek ki a fejemből. Sokszor gondolok erre mi az oka, talán a évek alatti neveltetés, a tipikus elkényesztetés, minden meg lett oldva helyettem, éreztem, hogy én is megtudok oldani bizonyos szitukat, de jöttek a szülők és mondták hogyan kell. Nem nagyon vezettem rá magam semmire.
Ez utóbbi jelentősen befolyásolhatja azt, hogy egy lusta xar lettem? Ehhez pluszban kell még egy személyiség mentes éntudat is, vagy az csak adalék és nem.a fő kiváltó ok? Esetleg fordítva?
A munka nekem csak egy eszköz arra, hogy legyen pénzem, hogy tudjak enni, hol lakni, hogy a barátaimmal beüljek egy sörre, hogy a hobbimra, sportra áldozhassak. Szóval csak azért csinálom, mert muszáj.
Te pedig nagyon igénytelen lehetsz, ezt most a szórakozásra és az emberi kapcsolatokra gondoltam. Amúgy nem tudom milyen korosztály a szüleid, de ők se fognak örökké élni, lehet, hogy egyik, másik lerobban, akkor neked kell ápolni, eltartani, itt kompenzálhatsz valamennyit abból, amit te kaptál, de szólok, hogy nagyon keserves és nehéz időszak az. És majd akkor ha egyedül maradsz, fogsz rájönni, hogy elpazaroltál éveket az életedből a semmire, mert akkor épp az volt a jó.
Utolsónál a pont.
Nem kell h bulikázz de dolgozni illene ha a szüleid lebetegszenek hogy ápolod? Miből lesz nekik gyógyszer?
Híd alatt mehet majd a gta
Sokan meg a munka mellett/miatt érzik, hogy elpazarolják az életüket (és az egészségüket), szóval ez nem ennyire fekete-fehér. (És ezzel nem a munkakerülés mellett érvelek)
Amúgy meg szerintem a kérdező már úgyis túl van ezeken az alap dolgokon amiket álláskereséshez írtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!