Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akiknek a barátai elmaradtak...

Akiknek a barátai elmaradtak mert családjuk lett, azok mivel terelték el a "magányt"?

Figyelt kérdés
Nekem összesen 2 barátom volt de azok minőségiek. Egy F és egy N. Többre nem is nagyon van igényem, de egyre mindenképp. Az F egy éve komoly kapcsolatba került, eljegyzést terveznek, kb már azt sem nagyon tudom él e, ahhoz képest amilyen kapcsolatban voltam vele azelőtt. És most a barátnőm beharangozta hogy terhes. Valószínűleg őt is lassan elveszítem, vagyis kapcsolatban maradunk de már egyáltalán nem az a barátnős felállás lesz mint eddig, pláne hogy én nem is szeretem a babákat, így nem sokat fogok hozzájuk átjárni már mint eddig. Aki hasonlóan volt, az hogy keresett mást vagy mit csinált?

2020. dec. 5. 12:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%

Ez az élet rendje, neked is lesz párod, családod és már nem ezen fogsz gondolkodni.

Néha gondolom össze jártok egy beszélgetésre, ha a párjuk persze engedi, mert hallottam már olyat is, hogy "az asszony nem enged. " :)

Egyedül is el kell tudni boldogulni. Vagy ismerkedj,beszélgess online

2020. dec. 5. 12:35
 2/11 anonim ***** válasza:
43%
Én férfi vagyok de már csak 1 barátom maradt de lassan ö is házasodik és ideje nagyrészét már most is nöjével tölti 2 hetente egyszer pár órát még eltudunk tölteni,annál többért már a nö hisztizik
2020. dec. 5. 12:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez egy elég általános dolog, nekem is sok barát kopott már ki azért, mert kapcsolata lett vagy mert elköltözött. Magányos nem vagyok, nekem is van egy tartós kapcsolatom és szerencsére mondhatni, hogy ő a legjobb barátom is, emellett pedig lehet szerezni új barátokat. Én elég introvertált vagyok, de még így is szokott lenni mindig 1-2 ember, akivel nagyon jóban vagyunk. Többre meg nincs is igényem, de ha valaki több energiát fektet ezek kialakításába és fenntartásába, akkor természetesen összejöhet.
2020. dec. 5. 13:04
 4/11 A kérdező kommentje:
3. Igen de neked van kapcsolatod ami leköt, ez tök más, nem olyan aki hót egyedül marad. Nekem is van még így is egy-két ember de azok nem az az igaziak. Néha összejárunk de ennyi, velük nem mindent osztasz meg őszintén amit egy kapcsolatban megtudsz vagy a legjobb baráttal.
2020. dec. 5. 13:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez ellen tényleg nem tudsz mit tenni, ez így van kitalálva. Az ember társasági lény, de véges a napi szociális nyersanyaga. Ha azt kimeríti valami, mondjuk a saját családja, barátságok hűlnek ki. Ha te még a hfázishaverok-buli-fanta fázisában vagy az életednek, akkor ideje új baráti kapcsolatok kiépítened.
2020. dec. 5. 13:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok buli-fanta szinten de nem is azt kértem hogy adjatok tanácsokat. Tudok gondolkodni. Engem a ti konkrét esetetek érdekel.
2020. dec. 5. 13:35
 7/11 anonim ***** válasza:
#4 keress magadnak párkapcsolatot te is.
2020. dec. 5. 13:37
 8/11 anonim ***** válasza:
#6 Jó. Én párkapcsolatban élek 5 éve a barátnőmmel egy közös háztartásban, a baráti társaságomba egy időben kerültünk be mikor összejöttünk, akkor 24 évesen még sokat buliztunk együtt, akár hetente háromszor is kocsmáztunk meg eljártunk ide-oda, mostanra már viszont nem bírjuk többen se ezt a fajta életmódot. Havont kétszer-háromszor találkozunk, beszélgetünk, nosztalgiázunk és tervezgetünk, de annyi. Társaságunkba az örök szinglik még relatíve most is sokat járnak bulizgatni (covid helyzettől eltekintve)
2020. dec. 5. 13:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Az én konkrèt esetem visszaesés a "fiatalabb nemzedékbe"volt.

Ahogy mellettem szép lassan mindenkinek "be lett kötve a feje" es nem talàltam önmagam màr velük egy hullàmon(bnöm màr nem jàrt el velem semmi féle ereszd el a hajam kalandokba partykba, hanem csak ugy konszolidàltan mint a nagyanyàm es este 10-ig meg hasonlók), igy (amugy pont ki is mentem külföldre, szoval ez miatt is)teljesen uj köröm alakult ki.

Ahol még az számit, hogy a haverokkal együtt bomolunk, autoban zenét hallgatunk nem gyereksírást, szabadon éljük meg a kalandokat felfedezzük a vàrost teljesen kötetlenül, mert senkit nem a "férjeura vàr haza es sietnie kell"stb stb szoval relative "idösen" böven fiatalabbakkal (àtlag 8 évvel)"kellett"lógnom és kapcsolatokat kiépitenem, különben abbol àllt volna az életem csak,bhogy mikor kihez járok babalátogaba meg ilyenek.

És hàl ég életreszóló élményekkel is lettem gazdagabb.

Szoval én azon mentem àt mintha mindenki öregedne változna csak épp én meg nem valahogy.

2020. dec. 5. 14:38
 10/11 anonim ***** válasza:
*kalandok alatt nem szexuàlis kalandokat értettem. Hanem amikor ugy zajlik az élet rendesen sok izgalommal nevetéssel
2020. dec. 5. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!