Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki hogy látja a járvány...

Ki hogy látja a járvány helyzetet?

Figyelt kérdés
Én abszolút bizakodó vagyok. Jönnek itt most a háttérhatalmakkal, hogy szándékosan eresztették rá az emberiségre, stb. Lehet kissé őrült vagyok, de én az életben mindig a pozitív oldalát néztem az eseményeknek. Hogy ennek is valami üzenete van, a tudatosságra próbál rávilágítani, hogy ne lökjük föl a másikat a buszon, hogy ne toljuk rá a lábára a bevásárló kocsit a boltban, hogy ne vásároljuk orrba-szájba olyan műszaki cikkeket, amire semmi szükség. A maszkkal, hogy értékeljük a oxigént, amit adott a teremtő, hogy ne szennyezzük feleslegesen a környezetet. Hogy a tévét talán érdemes lenne kikapcsolni. Ti hogy látjátok? 22/F
2020. dec. 3. 17:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nincs rend a fejekben. Az emberek, többségében képtelenek, nem akarnak közösségi szemlélettel viszonyulni a helyzet megoldásához. Mindenki csak az önmagát felmentő kicsi részletért küzd. Nagy arányban élnek közöttünk olyanok, akiket csak a személyes érintettség képes kibillenteni a kisstílű problémák világából. Hosszasan elnyúló lesz ez az egész, ha nem változtatunk az általános hozzáálláson.
2020. dec. 4. 11:37
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó ezt birka nyelven is írhattad volna beee beee beee, beeeeee
2020. dec. 4. 13:40
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
Tök fura, hogy kb. azt írtam, amit a többség is, én mégis le lettem pontozva, a többiek meg fel. Különösebben nem izgat, nem is tudom, hogy amúgy hogy állok, mert nem nézem, csak itt most feltűnt a kontraszt. (#5)
2020. dec. 4. 16:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon furcsa ez az oldal egy ideje. Egyik helyen a maszk elleneseknek esnek neki, a másik kérdésnél meg akik támogatják a maszkot, azoknak esnek neki. S ezt egy kategórián belül. Furi, na mindegy.
2020. dec. 8. 01:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha nem Covid volna, akkor mutalodott TBC, termeszeti katasztrofak, sorra tonkremeno termes.

Ez van, ez szopas. Ha nincs lockdown, akkor azutan, hogy nemcsak az idosek es betegeskedok pusztulnak ki, hanem a szulo nok, a labtoresesek, ja es kipusztulnak az egeszsegugyi dolgozok. Es mikozben a lazas tuzolto se olt tuzet, mas modon megy tonkre a gazdasag, zarnak be az ettermek.

Jovore az emberek egy reszenek oltottsagaval ( na de nem orosz vakcina, joisten) vissza lehet terni a normalitashoz erosen hasonlito keretek koze. De meg fontosabb, amint lesznek elerheto megbizhato gyorstesztek, es ez uton van, lehet negativ teszttel resztvenni barmiben.

Magyarorszagon egy orult iranyitas van, de remelhetoleg meg igy is erezheto lesz ugyanez.

De a globalis nagy kornyezetpusztulas az marad, es marad a konfliktus a vilag kulonbozo pontjain.

En a halalomig ki fogom elvezni minden percet a letezesnek.

2020. dec. 9. 16:09
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, tény, hogy van manipuláció, nem is kicsi. Nem rég néztem a KSH halálozási statisztikáit, idei 3/4 évben kisebb az összhalálozás, mint a tavalyi 3/4 évben. Érdekes mindenesetre, valóban.
2020. dec. 9. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!