Mi Inez Hilda Papp sikerének titka?
Aki nem tudja ki az, légyszi mellőzze a "az ki?" típusú kommenteket. Egy youtuber, szerintem normálisabb kategóriából.
De hogy van 23 évesen ennyi nagy cég mögötte? Meg olyan barátai mint Caramel stb.
Az apja nyomhatta attól hogy nincsenek jóban? Vagy magától sikerült neki?
Fogalmam sincs, van benne valami megfoghatatlan báj....
Múltkor fél órán át néztem, ahogy csípős Rament eszik sztoriban...majd megfogalmazódott bennem ugyanez a kérdés :D.
Ő olyan tipikus “legjob barátnő”, talán ezért szimpatikus sokaknak a személyisége. de hogy honnan ez a sok feliratkozó az érdektelen tartalmaira, azt magam sem értem. Színes kajákat, csípős kajákat zabálok 24 órán át c. Videók...hát nem tudom :D
A sikere titka valószínűleg az, hogy Apuci nyomta Őt, és megadta a kezdő lökést MINDENHEZ.
Nekem Inez hatalmas csalódás. Egy éve kb. kitett egy story-t, hogy vett egy új szőnyeget. Kitett hozzá egy kérdésmatricát, hogy "ugye milyen jól néz ki?"
Én megkérdeztem, hogy hol vette, mert pont olyat kajtattam már egy éve (csak más színben), de arra nem volt képes, hogy egy szót válaszoljon.
Nagyon elszállt magától sajnos.
Nagyon elhiszi, hogy Ő valaki, csak mert feltol a youtube-ra néhány videót.
Azt már inkább meg sem említem, hogy mennyire gáz, hogy Jennieland-tól lopja a beszédstílust, mert azt hiszi, attól menő lesz. Egy kis másolat, aki kinevetteti magát nap mint nap.
Amikor először láttam egy videóját, rákérdeztem, hogy amerikai-e, vagy élt-e kint, mert annyira felvette már az akcentust. Magyarul is elfelejtett.
Nagyon gáz. Számomra elképesztően.
Az a sikere titka, hogy a fiatalokat célozta meg.
Nekik gyárt tartalmat.
A mindenféle kihívásos és ételes videó tetszenek a gyerekeknek.
Közvetlen a személyisége.
Ennyi.
Az hogy valakinek nem ír vissza, azt pedig nem bunkóságból tette szerintem, hanem szimplán több száz üzenetet kap naponta, és nem tud mindenkinek válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!