Jobb megszakítani azzal a "baráttal" a kapcsolatot aki az emailedre több mint 48 óra múlva reagál?
Figyelt kérdés
És ez az általános...
Azért 5 nap alatt sikerül neki.
Engem nagyon idegesít. Más mit tapasztal? Ez egy új trend?
2020. dec. 2. 15:00
11/14 anonim válasza:
Első ismét. Nekik nem tetszett az, hogy hirtelen én sem válaszolok napokon keresztül, ezért végül ők sértödtek meg rám. Kiakadtak a saját stílusukon. 😃
12/14 anonim válasza:
#3 mert a barátság arról szól, hogy kedvelem a másikat, érdekes nekem stb. és amúgy meg szabad ember éli az életét a saját ritmusában. nem ilyen az egész, hogy feltételek meg elvárások és ha nem csinálod meg időben kivagy rúgva. ha kedve van és ideje van ír és ha kedvem és időm van írok én, de nem ilyen feszült izé az egész.
lazulj le. hagyd nyitva az ajtót és élvezd azt amilyen ő. leld benne örömöd. ez egy érzület.
13/14 Laylah válasza:
Egyébként sok más alternatíva van az e-mailen és a Messengeren kívül, pl. Viber.
14/14 anonim válasza:
Az írásos kommunikációt pont azért hozták létre, mármint az üzenő lehetőségeket, mail, whatsapp, messenger, sms, viber stb stb, hogy a nem instant, nem azonnali eszmecserét elősegítse. Minden másra ott van az élőszavas telefonbeszélgetés. Egyébként pedig, bár semmi szándékomban nem áll az áldozathibáztatás, magam is okádok attól amikor egy kérdező ellen fordítják a saját kérdését, ugyanakkor eszembe jutott valami. Mindenkinek más az értékrendje, de nekem ijesztő lenne egy olyan ismerős, aki ennyire rápörög, hogy mikor válaszolok. Volt ilyen haverom, hogy rámírt Facebook Messengeren, és utána óránként küldött új üzenetben egy pontot. Mintegy "válaszoljmár!" sürgetést. Na én csakazértse álltam be a játékába. Így aztán hamar megváltunk egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!