Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen híres emberekkel...

Milyen híres emberekkel találkoztatok életetek során?

Figyelt kérdés
Itt most színészekre, énekesekre, celebekre gondolok.
2020. dec. 1. 21:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%
OwnMcKendry, SelChris, Bálint Tibike (Ha nem is hírességek, de ismertebbek)
2020. dec. 1. 21:48
 12/24 anonim ***** válasza:
91%
Csonka András
2020. dec. 1. 21:49
 13/24 anonim ***** válasza:
80%
Politikussal, színésszel. Magyarok.
2020. dec. 1. 21:52
 14/24 anonim ***** válasza:
88%

Kygo-val (DJ)

Bae Taechaubol (AC Milan tulajdonosa)

Zimany Linda

Debreczeni Zita

2020. dec. 1. 21:57
 15/24 anonim ***** válasza:
89%

Demjén Ferenc, Sipos F. Tamás, Fluor, Borbély Richárd, Rudolf Péter, Radics Gigi. Alapvetően mindenkivel rendezvény alatt találkoztam, de nagy élményt Rudolf Peti jelentett. Egy régi zsinagógában volt egy kis beszélgetés vele. Alapvetően a helyet is imádom, mert kiállító teremként funkcionál. De a Peti meg a nemzeti tehetség program keretében jött, és iszonyat inspiráló személyiség. Zavarba lehetett hozni egy egy kérdéssel, és annyira emberien viselkedett hogy le a kalappal.. Az ikonikus Üvegtigris is szóba került. Hogy honnan jött az egész sztori,és milyen élmény volt számára.. Stb. Imádtam őt eddig is, de az után a találkozás után még jobban.. Csak valahol keserű történet, mert a programba be kerülhetettem volna, ha anyám nem utasítja vissza... Most járhatnék abba a suliba, amiről álmodtam, de ez van :/

De Papp Szabival, ByeAlex-el, és Pásztor Annával, valamint Rúzsa Magdival is nagyon szívesen találkoznék egy elmélyült beszélgetésre. :3 Már nem elő ismert emberek közül pedig Ady Endrével, és Petics S. Kristóffal szeretnék társalogni.

2020. dec. 1. 22:00
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Részletes sztorizásokhoz most nincs erőm, de itt a lista azokról, akik elsőre eszembe jutottak:

- Szabó Győző

- Szomszédnéni Produkciós Iroda

- Bödőcs Tibor

- Tóth Edu

- Grecsó Krisztián

- Bárdos András

- Halász Feri (Depresszió zenekar énekese)

- AWS zenekar tagjai

- Fish! zenekar tagjai

- Junkies zenekar tagjai

- The Grenma zenekar tagjai

- Czutor Zoli

- Krusovszky Dénes

- Nyáry Krisztián

- Zacher Gábor

27/F

2020. dec. 1. 22:43
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Némelyik egész humoros:)
2020. dec. 1. 22:55
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
10 évig énekeltem egy gospel kórusban, így abban az időben volt alkalmam némelyik fellépésnél híresebb fellépőkkel is találkozni vagy akár közös műsorral fellépni.
2020. dec. 1. 23:10
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
A Depeche Mode együttessel még az első budapesti koncertjük után, közös fotónk is készült. És bekenhettem naptejjel Dave Gahan hátát. :-D Sajnos ez nincs megörökítve, mert akkor nem volt nálunk fényképezőgép, csak később mentünk haza érte és vittük vissza a szállodához, hogy legyen képünk. Akkoriban (1985.) sajnos még nem volt mobiltelefon, pláne nem fényképezős.
2020. dec. 1. 23:45
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Vekerdy Tamással, nagyon kedves ember volt élőben is.
2020. dec. 4. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!