Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az érzelmi visszaélés is...

Az érzelmi visszaélés is molesztálásnak számít, ha ugyanazok a tipikus érzések (szégyen, bűntudat, düh, kihasználtság érzés, ragaszkodás a “bántalmazóhoz”) kavarognak bennem, mint egy tényleges szexuális visszaélés után az áldozatokban?

Figyelt kérdés
Fizikaliag nem történt köztünk semmi, azonban egy felnőtt évekig manipulált érzelmileg, szexuális utalásokkal karöltve. Én úgy éltem meg hogy halálosan beleszerettem, azt éreztette, hogy ez kölcsönös, nagyon közeli viszonyt alakított ki velem, ki is mondta, hogy szerelmes belém, de ezt nem érthetik meg mások. Ám később jött másik lány és félredobott, és azt mondta, hogy csak én provokáltam ki a viselkedését, nem jelentettem neki semmit.

2020. nov. 30. 23:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem is nagyon megszívatot valaki csak azért mert nem tudta túl tenni magát rajtam.

Elmondtam neki,hogy nem akarok tőle semmit és hadjon békén a srác bosszúból elkezdet nagyon durva dolgokat terjeszteni rólam,hogy pros.. vagyok,stb.Viszaélt a nevemel és kamu profilokat gyártót a nevem alatt ahol nagyon durva üzeneteket küldöt férfiaknak és lányoknak is egyaránt,totál rámszátak ez miatt bántották lelkileg és majdnem fizikailag és éveken keresztül.Nem is tudtam hogy a nevem alatt különböző oldalakat csináltak,nagyon sok perverz szemétláda szált rám ez miatt,nagyon sok idő eltelt ,de ha ezek közül találkozok bàrmilyikel is a mai napig van amelyik elég szép dolgokat beszol.

Azóta félek ismerkedni férfiakal és csak másik megyében merek vagy 60 km-nél messzebb.

Tudnod kell még sose volt barátom és még szűz vagyok,hiába telt el 10 év lassan a környékről a mai napig nem is tudnák félelem nélkül ismerkedni és nem is merek.

Nagyon súlyos szociális fóbiám lett ez miatt.

Legjobban az bánt hogy ez a srác annyira nem volt képes hogy bocsánatot kérjen még 10 év után se.

Gondolom kedves kérdező te nem akarsz így kiszurni azzal a férfival aki tetszik neked,én sose tennék ilyet senkivel főképp hogy rólam is olyan dolgokat találtak ki ami nem igaz és tudom milyen rossz főképp,és nagyon nagy mázli van hogy ennyivel megúsztam,főképp hogy fenyegetek is.

Ne tedd tönkre az életet csak azért mert szerelmes vagy ,nekem ez a srác tönkre tette a tini éveimet,és annyi nem volt benne hogy bocsánatot kérjen.

Te ne tedd ezel a férfivel ezt,ha meg ezt teszed és nincs igazad akkor fel jelenthet téged,és egész életére meg is utál,rám meg durva dolgok fognak várni

2020. dec. 1. 03:47
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
Azért ez is érdekes hogy egy házas családos ember szexuális utalásokat tesz egy tizenéves lánynak, majd közli hogy amúgy szerelmes is belé, majd amikor nem sikerült meghúzni a kérdezőt, csávó keres magának másik tinilányt. Mindezek után gyakorlatilag mindenki ezt a lányt hibáztatja, a férjurat meg senki... Nagy baj van itt a fejekben az biztos.
2020. dec. 1. 04:00
 13/17 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem pedig ez igenis kimeríti a molesztálás, a visszaélés fogalmát.

Kérdező Téged érzelmileg kihasználtak, visszaéltek bizalmaddal. Elítélendő mivel úgymond a felnőttre voltál bízva. Te nem tettél semmi rosszat, csak megakartál felelni ennek az embernek. Szeretetre vágytál és ezt kihasználták.

Jó lenne ha ezt megtudnád szakemberrel beszélni hogy az elkövetkező életedben felismerd helyén kezeld érzéseidet.

2020. dec. 1. 08:43
 14/17 anonim ***** válasza:
42%
12, ugyan melyik pasi nem csinálja ezt, és melyik tinilány nem járt így? Mindannyiunknak meg kell tanulnia előbb-utóbb hogy ilyenek a férfiak, és hogy nekünk kell okosabbnak és tisztességesebbnek lennünk, mert ők nem azok.
2020. dec. 1. 10:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy mondod,az összes férfi ilyen kivétel nélkül,egyiket se érdekled igazán,midegyiket csak a fa..a érdekli enyi.Ez is csak tipikus férfi akinek mindegy kivel van csak nő legyen.

Igaza van a 14 esnek,ezt meg kell tanulnia a kérdezőnek az összes férfi ilyen,egyik se fogja szeretni őt mindegyiknek csak a teste kell,és ha meg unta akkor ki fogja dobni.

Enél sokal ,sokal,durvábbakat is át fog élni a kérdező.

2020. dec. 1. 14:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, ez annak számít, főleg, hogy Te így érzed magad utána.

[link]

Ebben a videóban kb a felénél azt hiszem, pont szó van ilyesmiről.

2021. jan. 6. 20:30
 17/17 anonim válasza:
Igen
2023. nov. 14. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!