Egy nap átlagosan mennyit van rajtatok a maszk? Mennyire zavar?
Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 16:31
2/13 anonim válasza:
Egész nap rajtam van, kivéve otthon. Egyáltalán nem zavar, van, hogy észre sem veszem, hogy rajtam van, annyira megszoktam már.
4/13 anonim válasza:
Ha hosszú a npom, akár 14-15 órát. Tököm tele van már vele, de mit lehet tenni
5/13 anonim válasza:
Amíg suli volt addig majdnem egész nap (suli, koli) , többször cserélgettem de nagyon beteg voltam, volt így hogy hetenként,azon se csodálkozom hogyha nem korona lett volna. Számomra nem nagyon ér semmit, mert ugyan úgy beteg lesz az ember.
6/13 anonim válasza:
Igény szerint, - de nem lehetetlen küldetés a használata, ami azt jelenti, hogy időközönként zavaró, ugyanakkor ez nem olyan szinten zavar, hogy az interneten sikoltozzak emiatt.
7/13 Metionin válasza:
Csak akkor van rajtam amikor boltba megyek vagy tömegközlekedek, ez átlagosan 2-3 naponta pár óra. Zavar mert párásodik tőle a napszemüvegem meg korábban a sima szemüvegem. Mikor nem kell szemüveg akkor nem zavar.
8/13 anonim válasza:
Atlag ha 10 percet. Home office, csak bevasarolni jarunk felvaltva, heti 2-3x
10/13 anonim válasza:
8-9h.-t. Sokszor hazamegyek, valami furát érzek egy idő után... A maszk még rajtam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!