Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek hisztek vírus ügyben?

Kinek hisztek vírus ügyben?

Figyelt kérdés

Nagy dilemmában vagyok.

Ugyanis :

Valami xy dr phd virulogus ( nem is írtam le helyesen) kutatásait mondja egy cikkbe, hogy hogyan hat a vakcina meg mi is az.

Vagy.

Egy facebookon 5g ellenes vírustagadó dk profilképes néninek higgyjek ( ezt sem tudtam leírni helyesen) aki szerint nincs is vírus meg az élet iskolájába járt.

Ti nektek ki a hitelesebb?

2020. nov. 27. 16:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20%

Az oltást én nem tenném kötelezővé. Azt kéne csinálni csupán, hogy aki beoltatta magát az kap erről egy igazoló papírt (de persze ezt a számítógépes rendszerbe is be lehet TAJ alapján vinni). Ha koronával fordul orvoshoz valaki, csak akkor kaphat majd kezelést, ha korábban beoltatta magát. Ha nem, akkor automatikusan elhajtják a kórházból.

Tényleg nem gondolhatja senki komolyan, hogy az oltásellenesek miatt a örökké ebben a borzalomban fogunk élni!

2020. nov. 27. 17:25
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
6 meg az anyád pi.csaja. Oltassad magad, de a többség nem fogja hagyni, és inkább megyek haza mint a szűz kislány, minthogy ilyen szrt bedassak magamnak. Kérdezd meg anyád apád, ha öreg vagy akkor a gyerekeidet, ők beadatnak e.
2020. nov. 27. 17:26
 13/19 anonim ***** válasza:
77%

A 11. hozzászólással összefüggésben felmerült bennem egy-két "korszakalkotó" gondolat:

Gondolom, akkor - a gondolatmeneted mentén - alapmegközelítéssé lehet ezt tenni, majd a dohányosok, narkósok, alkoholisták, egészségtelenül táplálkozók, sportolók, egészségügyi dolgozók tekintetében is ezeket a normatívákat, mert mindegyik tett valamit azért, hogy egészségügyi szolgáltatást kelljen idővel igénybe vennie! >>>Biztosító a tribünön röhögve tapsikol!<<<

2020. nov. 27. 17:31
 14/19 anonim ***** válasza:
20%

12-es, márpedig úgy készülj, hogy hosszútávon nem fogunk így élni, mert ezt sem a gazdaság, sem az egészségügy, sem az oktatás, sem az emberek pszichéje nem bírja ki!

Szóval igen, a jövő úgy fog kinézni, hogy vagy oltatsz vagy vállalod a korona kockázatát! Nem hiába egyre több légitársaság pedzegeti, hogy csak oltottakat szállít majd, illetve nyugaton már most sok cég azt tervezi, hogy csak oltottakat fog foglalkoztatni. Szóval az oltás visszautasításával nem csak a koronát, hanem adott esetben a hajléktalanná válás kockázatát is vállalnod kell majd.

2020. nov. 27. 17:35
 15/19 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
96%
14: ebben csak azt az egyet nem értem, hogy ha Jóska beoltatja magát, Pista pedig nem, akkor elvileg Jóska védetté válik a fertőző Pistával szemben. Ha Pista nem fertőzi Jóskát, akkor mi alapján is van gyakorlatilag "bűnözőként" megbélyegezve...?
2020. nov. 27. 17:50
 16/19 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
79%

A repülős dolog ott bukik meg, hogy ha a légitársaság elveszti ügyfelei X százalékát, akkor annyival fognak drágulni a jegyek. Magyarán, hiába vagy beoltva, nem fogsz repkedni húszezerér' görögbe, mert a repjegy ennek többszöröse lesz. A további gondolatmenet, hogy csak oltottakat foglalkoztatnak (1939, hatágú csillaggal jelölgetünk bizonyos embereket - de ez már más téma...): ahol egy cégnek 600 fő kell a termeléshez, de csak 200 oltottat talál, a termelés olyan mértékben fog visszaesni, hogy a 200 "kiváltságos" oltottnak sem lesz elég vásárlóerő-kapacitása arra, hogy ezt a vázolt gazdasági disztópiát életben tartsa.

Ha ezt akarják, akkor legyen, bár én jobban örülnék annak sacckábé 6000 atombombának egyszerre, mint ennek az évekig elhúzódó kínszenvedésnek.

2020. nov. 27. 18:01
 17/19 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
72%
*a termelés olyan mértekben fog visszaesni, és ezáltal a késztermék drágulni
2020. nov. 27. 18:02
 18/19 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
88%
11: neked meg annyit, hogy nem az "oltásellenesek" miatt élsz ebben a borzalomban - pontosan a magadfajták miatt, akik benyalják a média által keltett pánikot, és vakon mentek a vakvilágban, mert a Majka is hisztizett egyet a neten, és az tutira úgy van. Nektek kéne észbe kapni, hogy nem jó mindenben a nyájat követni, mert esetleg egy szakadékba vezetnek...
2020. nov. 27. 18:07
 19/19 anonim ***** válasza:
61%

11

Oltásellenesek?

Összeütök valamit a garázsban, kipróbálom a szomszéd Gyuri bácsin, mert ő már alapból haldoklik, mivel meg nem attól halt meg, és véd a koronavírus ellen, ráírom hogy "oltás", és érvénybeléptetem azt amit te megfogalmaztál.

Beadatnád magadnak? nem? Miért nem? Hiszen véd a vírus ellen és még tesztelve is volt!

2020. nov. 27. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!