Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kötnek belém azokca...

Miért kötnek belém azokca férfiak akiket lekoptattam?

Figyelt kérdés
Szinte nem hagyott békén. Csak azért irkalt viberen, hogy belém kössön! Ne kamu képet tegyek ki magamról, meg csoves vagyok stb... 30+os férfiakról van szó nem tízen huszon kamaszokrol. 1.nem tettem ki magamról sose kamu képet, eddig egyszer se kaptam meg tőle, 2.jobb anyu helyzetben vagyok mint o (saját lakás) nem otthon a családdal mint ő pedig el tudná menni albérletbe. Mire jó ez a viselkedés?n31
2020. nov. 21. 22:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Várom a viber elélhetősegedet
2020. nov. 23. 20:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolag latszik meg milyenek valojaban.

Aki normalisan tud "távozni", az ritka.

2020. nov. 25. 11:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Na ilyen nem szeretnék lenni 31 évesen.
2020. nov. 27. 10:50
 14/17 A kérdező kommentje:
12 igen, ezt vallom én is
2020. dec. 4. 21:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Söt. Szakítás után is ki szokott derülni ugyanigy ez az a másikrol.

Volt egyszer hogy hirtelen felindulásbol szakitottam a párommal(azaz valojàban nem, csak feltekeny voltam), eleinte rózsákkal jött békiteni csak nem marhàra nem rózsákra volt szükségem, erre bosszubol a szüleim elött akart lejàratni és elkezdte kiteregetni az intim képeim a neten.

Akkoràt csökkent a szememben, hogy mennyire jellemtelen "ember", hogy amugy ebböl lett a valodi szakitàs. Nem a problemakkal volt a baj amit okozott (simàn leszedettem a képeket, a szüleimmel se lett semmi), hanem Vele. Egy utolso senki lett.

Azota megint jönne a rózsáival békülni.

2020. dec. 5. 07:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy "2.jobb anyu helyzetben vagyok "?
2020. dec. 5. 08:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Gondolom jobb anyagi helyzetben
2020. dec. 5. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!