Férfiak! Ti kezdenétek fiatal csajjal ? Várnátok rá?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk a csaj 16 éves, értelmes, intelligens, jól néz ki , szűz stb. De a kora miatt még nem lehet vele együtt lenni. És a lány is nagyon szeret, hűséges stb .
30x éves pasikhoz szól a kérdésem
16/L
2020. nov. 21. 19:17
1/19 anonim válasza:
Hogy érted, hogy nem lehet vele lenni a kora miatt? A törvény nem tiltja és nem is bünteti, ha mindkét fél elmúlt 14 éves, ők felső korhatár nélkül szexelhetnek ha beleegyezésen alapul. Egy prűd 16 évesre meg jut két bevállalós 14 éves, akinek könyörögni sem kell.
2/19 anonim válasza:
Nekem is volt akkoriban ilyen fiatal csajom (most sem lenne ellenemre) :)
3/19 anonim válasza:
Most már nem, mert 45 vagyok, de 19 éves koromban volt 16 éves barátnőm.
4/19 anonim válasza:
Kikezdeni senkivel sem kezdenék ki, meg kavarni sem kavarnék senkivel. Ha viszont a lány tényleg hűséges, értelmes és valóban tudna szeretni, akkor a kora egyáltalán nem zavarna.
5/19 anonim válasza:
Nem, így is az egész eddigi életem szex nélkül telt. 28
6/19 anonim válasza:
Persze hogy várnék rá, ha egyébként jól kijönnénk egymással. Viszont törvények ide-oda 18 éves koráig tuti nem lenne szex. Mert ha később valami balul ütne ki, és megváltozna, akkor nem tudnék magammal szembe-nézni. Viszont addig legalább sokat lehetne haladni érzelmi téren. Pár év alatt pedig legalább kiderülne az is, hogy tényleg ő lenne-e életem nagy szerelme.
8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊 én is ilyen helyzetben vagyok most
2020. nov. 22. 08:56
9/19 anonim válasza:
Nincs mit. Ne hallgass senkire, csak a szívedre. Sok siker Neked kedves kérdező ;)
10/19 A kérdező kommentje:
Valakinek lenne kedve erről beszélni velem privátba ? Pár dolgot szeretnék
2020. nov. 22. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!