Aki már leszokott pl. Az energia italról, vagy a cigiből, az mit vett az amúgy rászánt pénzből?
Egy energiaital átlagban 500 Ft, egy doboz cigi 1000 Ft - ha csak naponta egy energiaitalt meg fél doboz cigit vettél eddig, az is egy hónapban 30 ezer Ft - ha ezt mindig félreteszed, egy év alatt 360 ezer Ft-od lesz, amiböl vehetsz egy komoly gépet meg minden hozzávaló egyebet, elmehetsz egy nagyobb nyaralásra, stb.
A pénzt nem kell azonnal elkölteni, össze is lehet gyüjteni és akkor sokkal több haszna van
Néhány éve szoktam le a dohányzásról.
A megmaradt zsetonból könyveket és táplálékkiegészítőt szoktam venni.
Én márkás ruhákat+ sportra költöm.
Meg nyaralásra megy. 1 doboz cigi + 1 Red Bull volt régen a napi adagom
Már egyikkel sem élek.
Ez évi 550e ft, most is ott áll idén egy 2 hetes Portugália lett volna belőle, de a korona odavert neki, de majd jövőre.
Igen bele akartam írni h ha meg el teszem és ha kajára kell akkor meg ott van h nincs nálam pénz.
Amúgy meg 17 vagyok szóval nincs vmi sok pénzem.
Amúgy meg van olyanom h a papír pénz elteszem vhova és nincs nálam, csak az aprók. Na most az nem sok, épp csak 500 abból tudok venni kaját és hell-t.
Papírpénz mivel nincs mindig nálam abból már nem veszek cigit. Van mire spórolni. De most dolgozni fogok és lesz pénzem. Na azt úgy nehéz lessz megálni h ne költsem el, mert egyetemre kell gyűjtsek. De arra is tudom h később is rá ér,így meg van a kényszerem h elköltsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!