Gáz ha visszavonom az ismerősnek jelölést facen?
hát döntsd el, hogy az a gázabb, ha ottmarad és nem jelöl vissza(szerintem 1 nap amúgy még elég kevés idő) vagy az, hogy mondjuk visszavonod, aztán legközelebb találkozol vele, nem lesz-e kínos...
én idáig egyszer vontam vissza, bár az más jellegű volt, mert csak futólag beszéltem 1x a csajjal. ő reagált, mert írt üzenetet, hogy ismerjük-e egymást. én meg visszaírtam neki, hogy nem, csak bejelöltem, viszont meggondoltam magam. aztán vissza is vontam...nyilván ha ő úgy tesz, mintha nem tudná, kiről lenne szó 1-2 nappal ezelőttről, akkor ez a helyes döntés.
Ha ott log a levegoben, az azt jelenti, hogy o latta egyszer, te meg bejelolted egyszer, azt ennyi.
Ha visszavonod, az azt jelenti, megbantodal, ezen rugoztal es kulon veszed a faradsagot es visszavonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!