Szűk házibulik kijárási korlátozás csökkentéssel szerintem engedélyezve lesznek szilveszterkor, de azon felül semmi, gatya.
2020. nov. 16. 10:46
22/34 anonim válasza:
21: Azzal egy ellenőrizhetetlen kiskaput nyitnának, így szerintem inkább szigorúbban be fogják tartatni a korlátozásokat, lényegében mindenkire kiterjesztve a házi karantén szabályait. Azaz nem csak az utcán nem tartózkodhatsz igazolt indok nélkül szilveszter éjszaka, de bárkit bármikor ellenőrizhetnek és büntethetnek, ha nem találják a bejelentett tartózkodási helyén.
2020. nov. 16. 10:59
23/34 anonim válasza:
Nincs. Takarékra kell tennie magát a lakosságnak, nincs mese! Dáridózni ráér márciusban is, aki túléli az addig eltelt időszakot és még marad kedve, anyagi eszköze is ehhez, de most takarék üzem jön.
2020. nov. 16. 11:22
24/34 anonim válasza:
#22 igen ám, de ez nem feltétlenül az emberek egészségéről szól, van politikai vonzata is. Ezt teljesen semlegesen írom most.
Ha nem lépik meg a korlátozás lazítását, akkor szavazókat vesztenek.
2020. nov. 16. 11:27
25/34 anonim válasza:
de bárkit bármikor ellenőrizhetnek és büntethetnek, ha nem találják a bejelentett tartózkodási helyén.
Minden családba be fognak Csengetni??
Mondjuk aki albérletben van, de a tulaj nem jelentette be, viszont van bérleti szerződése, meg munkaszerződése, mert mondjuk az adott városban dolgozik, azért az érdekes lenne.
2020. nov. 16. 11:41
26/34 anonim válasza:
nem minden lakásba, csak ahonnan petárdákat dobálnak ki vagy túl nagy a ricsaj (utcára is kihallatszik)
2020. nov. 16. 11:46
27/34 anonim válasza:
A házi karantént most is nagyjából szúrópróbaszerűen ellenőrzik, elvileg visszatartó erejű büntetés terhe mellett. (Esetleg a "kedves" szomszéd szól a hatóságoknak, hogy úgy látta, mintha abból a lakásból elmentek volna otthonról, vagy éppenséggel vendéget fogadtak...) A be nem jelentett albérlet nyilván most is ugyanúgy probléma, ha valakit házi karanténba kell utalni, és annak kapcsán borul ki a bili.
2020. nov. 16. 11:59
28/34 anonim válasza:
Szerintem azzal csak nincs probléma.
Valaki mondjuk x városban van albérletben, ahol dolgozik több mint 1 éve.. Van munkaszerződése, meg papírt is kapott, mert műszakban dolgozik. Aki a lakás tulajdonosa, papurr
papírt is írt neki a korona ideje alatt hogy életvitelszerűen tartózkodik ott. Szomszéd ismeri.
Amúgy se jár el otthonról
, nem hiszem ez gond lenne.
A párjával élnek ott.
2020. nov. 16. 12:06
29/34 anonim válasza:
"Ha nem lépik meg a korlátozás lazítását, akkor szavazókat vesztenek."
Hacsak nem hoznak egy olyan törvényi módosítást, amivel ellehetetlenítik az ellenzéket. Épp mostanában olvastam valami ilyenről. Túl sok a szemellenzős szavazó.
2020. nov. 16. 12:11
30/34 anonim válasza:
Arra van szerintem esély, hogy enyhíteni fognak egy kicsit a szigoron.
De nem 100%-osan fogják feloldani, hanem csak enyhítések, lazítások lesznek.
Minden attól függ, hogy hogyan fog december közepére- végére alakulni a járványhelyzet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!