Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » "🙈" emoji fiúknál mit jelent?

"🙈" emoji fiúknál mit jelent?

Figyelt kérdés

2020. nov. 15. 23:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Hát ez a 2 vagy 3 válaszod elég árulkodó jel, hogy saccper hány éves vagy. Ja persze semmi rossz indulat mielőtt megkérdeznéd. Tudom, hogy nehéz de én legalább is nagyon nem itélnék meg internetről embereket. De hát m1
2020. nov. 16. 19:29
 12/24 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon jó ,hogy túl érettek vagytok az ilyen emojikhoz,de attól még nem lesz okosabb a kérdező.Lehet bejössz neki
2020. nov. 17. 05:03
 13/24 A kérdező kommentje:
#11 Köszönöm, végre valaki😍😂
2020. nov. 17. 08:58
 14/24 anonim ***** válasza:
😁🖐
2020. nov. 17. 12:27
 15/24 anonim ***** válasza:
Számomra tök lényegtelen te hány évesnek gondolsz, a túlzott emoji használat számomra irritáló tud lenni, és ez elég ok arra, hogy ne tekintsem potenciális beszélgetőpartnernek az illetőt.
2020. nov. 17. 12:56
 16/24 anonim ***** válasza:
De ha jól gondolom, hogy te melyik válaszoló vagy akkor te kor-t is következtetsz az emoji használatból. Az pedig hiba.
2020. nov. 17. 12:59
 17/24 anonim ***** válasza:
juj én már rég nem vagyok tini de egyszarvútól a nyulakig mindenféle emojit használok.
2020. nov. 21. 00:48
 18/24 anonim ***** válasza:
Akinek kicsi a kukija az ezt az emojit használja mert nem tud ránézni se.
2020. nov. 21. 08:46
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú, hogy van, aki már olyan szinten van, hogy egy emoji miatt is képes lenézni másokat. A minap a 74 éves mamám úgy írt rám messengeren, hogy "🍷?" és egyből tudtam, hogy arra gondol, hogy elfelejtettem átvinni neki egy üveg bort, amit 2 hete kért hogy vegyek neki. Biztos egy buta tini szintjén van... hogyan is gondolja, hogy halad a korral.

Egyébként Kérdező én ezt az emojoit (annak ellenére, hogy 25 éves vagyok) akkor használom, amikor valami ciki dolog történt, de inkább pozitív értelemben.

2020. nov. 21. 09:34
 20/24 anonim ***** válasza:

Utolsó. Ezzel nem is lenne gond, de aki tucatszámra használja, az eléggé kiábrándító, és nálam elásta magát, de az hogy néha-néha berak egyet, az még elmegy. Részemről viszont lezártnak tekintem az egész emoji témát, nincs értelme tovább nyúzni a dolgot.

2020. nov. 21. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!