Miért képtelen szinte mindenki önállóan helytállni a digitális oktatásban?
Komolyan nem tudom felfogni.
Eddig mit csináltak? ugye alapból SEMMIBEN nem változott. Csak annyi, hogy nem az iskolában ülsz, hanem otthon. ÉÉÉSSSSSS??
Eddig mi a retkes rongybatekert f*szt csináltak? Hazamentem az iskolából és tanultak a következő órára. OTTHON EGYEDÜL.
Az én osztályomban is sírnak, hogy úristen nem megy, egyedül vagyok, el vagyok veszve, úristen mi lesz.
Ezt inkább én kérdezném. Mit fognak csinálni amikor egyetemre kerülnek? Vagy felnőttek lesznek sé dolgozni kezdenek?
Érdekes nekem megy. NEM-ÉR-TEM! Mi ebben a nehéz?
11.-es osztályról van amúgy szó. Lehet, hogy mások a többiek, emrt én magántanuló voltam, én 9 évig nem voltam semmilyen iskolában, csak otthon, mégis osztályelső vagyok. Mégsem alszok az órán, mégsem sírok, hogy úristen otthon vagyok.
Komolyan aggódom, hogy mi lesz belőlük. Ha most képtelenek egyedül tanulni, akkor mi lesz az egyetemen? vagy az után?
Azért van a tankönyv! Tanár se kell!
Nem csoda, hogym inden tanár ki van akadva és minden házinál elmondják, hogy DE OTT VAN LEÍRVA A KÖNYVBEN!
A digitális oktatás sz-rt sem ér.
Iszonyút zuhant az oktatás színvonala, még a tavaszihoz képest is.
Üdv
20F egyetemista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!